Жени Калканджиева не може да намери общ език със съседите

...
Жени Калканджиева не може да намери общ език със съседите
Коментари Харесай

Калканджиева в нова война със съседите си

Жени Калканджиева не може да откри общ език със съседите си към този момент месеци наред. След поредност кавги и даже съд, на който миската беше дадена, в този момент ремонтни действия измежду нощ крадат съня на Жени Калканджиева, оплака се самата тя в обществените мрежи.

Споровете сред някогашната Мис България и съседите ѝ не стихват. Поредната провокация от страна на комшиите е блъскане с чук или различен предмет, шумът от който се чува мощно в стаята на сина на Жени - Георги. Според поста на Калканджиева това се случва след среднощ. От диалог сред Евгения и детето се схваща, че миската няма желание да вика полиция за " такива нелепости ".

" Няма какво да разясня. Тези видеа си ги пущам в Инстаграм и след това и на полицията. Пишем си тъжби със съседите - те против мен, аз против тях и това си продължава. Явно, че по този начин ще си живеем " - разяснява Жени, написа novini.bg.

По всичко проличава, че брюнетката към този момент приема като нещо всекидневно междусъседските разногласия и не разрешава да въздействат на настроението ѝ. Калканджиева, против която бяха създали подписка за изпъждане от блока, живее в жилището си в Бояна и няма желание да се изнася. Брюнетката заобикаля директни борби със съседите и само се обръща към органите на реда, в случай че има причина.

Свадите сред Жени и две дами - майка и щерка от блока, станаха обществени след абсурден репортаж през май месец тази година. В следобеда на 5 май сред Калканджиева и съседите ѝ - Ралица и Маги Захариеви, поражда спор. Версиите за абсурда са разнообразни - съгласно двете дами Калканджиева е индивидът, провокирал разпрата. Друга е версията на самата Евгения: " Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми създадат магия, поставили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което към този момент 10 години погасявам ", показа тогава стилната шефка. Вечерта за Калканджиева приключи в ареста.

Няколко месеца по-късно разправиите сред нея и съседите не стихват.

Наскоро хубавицата опроверга клюката, че със брачна половинка ѝ Стефан са разграничени. С Манов дружно отглеждат сина си и за бракоразвод и дума не е ставало. Повече детайлности към този момент Жени не разкрива. Калканджиева, която тази година блесна със забележителни артистични заложби в българската лента " Ятаган ", е на мнение, че би трябвало да пази персоналния си живот в загадка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР