Жени Калканджиева май окончателно се е разделила с мъжа си

...
Жени Калканджиева май окончателно се е разделила с мъжа си
Коментари Харесай

Жени Калканджиева отдавна е разделена с мъжа си Тачо

Жени Калканджиева май дефинитивно се е разделила с мъжа си Стефан Манов-Тачо, разяснява се около следващата драма с „ Мис България 1995 ”. Шефката на фешън организация „ Визаж ”, която ще чества 47-мия си рожден ден на 20 февруари, още веднъж стана център на внимание тези дни, откакто бе снимана от свои съседи да се качва в кола за спешна помощ с превързана глава. Според публикуваната информация, Калканджиева потърпевша, откакто била ударена с бутилка по време на пиянска колекция в дома й.

Инцидентът станал, след стабилен запой в неделя, очевидно във връзка изборите, в дома на хубавицата. За благополучие 12-годишният Жорко, синът на Калканджиева, не бил у дома. Отсъствал и баща му Стефан Манов. Това даде мотив за мнения, че съпрузите, които предходната година попаднаха в ареста, след кавги със съседи, дефинитивно са се разделили.

Жени Калканджиева, която се венча на обилна гала за по-младия Стефан Манов през 2007 година, продължава да носи семейството му. Профилът на миската в обществената мрежа към момента е Манова с тире. С Тачо може и да нямат формален бракоразвод. След последните събития обаче се приказва, че двамата май към този момент не живеят дружно. Още повече, че последната им фамилна фотография е от този май. Жени и Тачо са подкрепили сина си Георги в спортно съревнование. Драма може и да няма, само че преди съпрузите по-често демонстрираха топли връзки, като дори посочваха и любопитни елементи от бита си. Сега не е по този начин, а Стефан Манов е изтрил и профила си във фейсбук.

За плаващите връзки на съпрузите се приказва от много време, само че първо удостоверение за раздяла се появи през май, предходната година. Случи се около войната на фамилията със съседи. Стефан Манов-Тачо бе в ареста, откакто нанесе побой на комшия, и излезе на независимост против парична гаранция от 5000 лв.. Две седмици по-късно Жени също бе арестувана след скандал със съседи. Една от тях – Маги Захариева, се оплака пред тв камерите, че Евгения слязла на техния етаж, изсипала „ някакви нарязани хартийки ” и почнала да блъска по вратата и да наскърбява. Младата дама и майка й отворили. „ Като излязохме, тя потегли да удря мама, стартира да наскърбява, стартира да приказва за татко ми, който умря преди 8 години ”, оплака се тогава Маги Захариева в репортаж, излъчен по Нова тв. Полицаи на Шесто РПУ-София идвали два пъти, с цел да ревизират какво се случва. В гнева си Жени дори хвърляла яйца по колите пред блока.

Версията за абсурда на Жени Калканджиева бе напълно друга. Покрай разясняването й, миската тогава призна, че мъжът й се е изнесъл от фамилния дом. „ Смятам, че едни хора желаят да ме употребяват за пари. Изгониха мъжа ми, от две седмици го няма ”, изясни Жени тогава. За побоя, нанесен от Тачо на комшия, тя сподели: „ Мъжът ми е умишлен към подобен вид боклуци… Разбира се, че ще го набие. Най-малкото, което е, даже не му е направил нищо неприятно. Просто го е блъснал два пъти ”, съобщи Жени. А след това, към този момент в дома си, изригна: „ Ние не сме неприятни хора! Тачо се изнесе! Какво желаят повече?! ”.

Още на идващия ден Жени показа фамилна фотография във фейсбук, като в поста се обърна към медиите с молба да не стоят пред вратата й. „ Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме на всички места. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси ”, написа Жени, наблягайки, че дотогава се надява да не бъде притеснявана. Тя изрази убеждението, че битовата част от живота й не би трябвало да провокира такова любознание и внимание. След като това към този момент станало факт, можела единствено да подчертае, че „ нелицеприятната обстановка не е изолиран случай ”. „ Това е следващата провокация на съседите ми, която се трансформира в част от систематичен тормоз не просто за мен, а и за фамилията ми. Всички дейности и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана освен от онази част от обществото, които имат сходни на моите проблеми и се усещат несигурни и обезпокоени в личния си дом. Уверявам ви, че: сега се води следствие, не съм арестувана, освобождението ми от ареста не е против парична гаранция. В този спор сред съседи, аз имам своята версия. Правото ще спечелва в съда. Благодаря на всички другари, които ме поддържат. Обичам ви ”, написа Жени тогава.

През юни предходната година съдът сложи санкция от 300 лв. на миската по образуването дело за дребно безчинство след скандал със съседи. Пред съда Жени Калканджиева дефинира държанието си като „ непочтено ”. Тя съобщи, че съжалява за хвърлянето на яйца и обидите, които е изрекла към съседите си в нощта на Гергьовден. Жени изясни, че се държала по този начин от беззащитност, поради свадите със съседите. Представи и писмо в нейна поддръжка, подписано от доста нейни съседи.

„ Мъжът ми строи три къщички, имаме вила. Не се занимаваме изобщо с тях. Просто съгласно мен това е провокация, с която се пробват да ми опетнят името, да ми опетнят имиджа и в същото време обаче, това, което най-вече ме боли, е, че ми закачат детето. А аз бих могла да кажа, че съм една доста добра майка ”, изясни Жени пред публицисти след съвещанието. Тогава шефката на „ Визаж ” показа още, че детето й било подложено на „ разпити от „ Закрила на детето ”, обществените и така нататък ”.

Все още няма изказване след следващата драма от преди дни, в която хубавицата отново е основен воин, само че този път съседите й не са страна. Според слуховете, главата на Калканджиева е била пукната от сина на починалата журналистка Алис Крайчева – Александър Балкански. В запоя е взел участие и Мартин Карбовски, писаха няколко клюкарски уеб страницата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР