Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо отново са заедно.

...
Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо отново са заедно.
Коментари Харесай

Бий ме, обичам те! Жени Калканджиева и Тачо пак са заедно

Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо още веднъж са дружно. Последно за тяхна поредна разлъка се разчу напролет на 2020 година в подтекста на гневните кавги, които имаха със съседи в кооперацията си в столичния квартал „ Бояна ”. После се заприказва, че съпрузите не живеят под един покрив, само че пък са в положителни връзки и дори вървят дружно на спортни събития на сина си Георги, който към този момент е младеж.
 

Вероятно с времето връзките сред шефката на фешън организация „ Визаж ” и мъжа й са се затоплили и е последвало ново събиране, тъй като към днешна дата двамата живеят в обич и естетика. Това стана ясно от изявлението на Жени Калканджиева преди дни за онлайн версията на именитото предаване „ Искрено и персонално ” на Миглена Ангелова.

„ Търпение ”, уточни носителката на купата „ Мис България ” за 1995 година като ключ за устойчивостта на връзката й с Тачо. Съпрузите, които подвигнаха чудна женитба с 500 посетители на 30 август 2007 година, са се разделяли няколко пъти до момента. Винаги обаче са се събирали няколко месеца по-късно и нито един път не се стигна до формален бракоразвод. Иначе нееднократно е ставало дума за подобен. Даже Жени призна, че е обсъждала тематиката с приятелки. „ Добре и като се разведа, какво? ”, възкликвала неостаряващата хубавица пред приятелките си. Сигурно ще срещне различен мъж и дори ще го обича, само че пък неудобствата от нова обич не са за занемаряване. „ Тепърва на някой да му привиквам с навиците... Тъкмо към този момент свикнахме, наясно сме и вършим взаимни отстъпки, в този момент занапред да се появи някой, с който да се преценявам ”, разяснява Жени въпроса с възприятие за комизъм.

Шегата настрани, само че тя доста почита Стефан за това, че е подготвен на всичко, даже с цената на живота си, да отбрани нея и сина им. „ Какъвто и прелом да стане – зомбита ли ще излизат, потоп ли ще има, аз съм сигурна, че Стефан ще пристигна и ще избави мен и детето. Той е същински мъжага ” , похвали го Жени, която през февруари чества 48-мия си рожден ден. Миската посочи, че се усеща сигурна, знаейки, че мъжът й е подготвен на всичко за нея и сина им.

„ Надявам се, досега най-малко, да не му хрумне нещо ново, като някоя нова Линдарева ”, възкликна Жени през смях, припомняйки за чутовния панаир във „ ВИП Брадър ” през 2014 година Тогава измежду участниците в риалитито бе и манекенката Зорница Линдарева, за която малко по-рано се разчу, че е била държанка на Тачо. Бомбастичната вест бе последвана от слуха, че Жени, като научила за изневярата, се зарекла да желае бракоразвод. Да, обаче, до подобен не се стигна. Тачо и Жени освен останаха дружно, което оповестиха обществено, а и влязоха във „ ВИП Брадър ”, където се изправиха пред манекенката. В Къщата Жени изненадващо прояви отзивчивост към Линдарева, дори в един миг й съчувстваше за отрицателните реакции, които отнесла около прелюбодеянието. Калканджиева съчувствала дори на мъжа си, защото също изтърпял не малко негативи за това, че й изневерил.

Това бе може би едно от огромните тествания във връзката им . Другото е от 2020 година, когато Жени и Тачо се замесиха в серия от кавги със съседите си в столичния квартал „ Бояна ” и се стигна дори до полицейска интервенция. Първо Стефан Манов бе арестуван, откакто се стигна до пердах сред него и един от съседите. Причината – забележка за мощна музика, която се носила от вкъщи на Евгения и Тачо. Дни по-късно жена му влезе в пикантен скандал със съседка. Спорът траял няколко часа, като в това време пристигнала патрулка. Евгения хвърляше яйца от балкона си по колите пред блока, стигнало се до крясъци и нецензурни думи. Заради тези си дейности Калканджиева бе арестувана. Съседи желаеха синът й да остане при тях, само че миската не се съгласи и детето също се качи в патрулката. В пика на панаира тогава, от който имаше и видеа, Жени разгласи, че с Тачо не живеят дружно. Били краткотрайно разграничени. И да е имало нова раздяла, очевидно не е траяла дълго, тъй като през днешния ден двамата отново са дружно.

Не стига тези неприятности, а в разгара на пандемията Жени се изправила пред финансови проблеми. По време на коронавирус карантината нямало безусловно никаква работа. Тогава никой не мислел за реклама, ревюта, фотоси. „ Доста мъчно се справях, с цел да задържа чиновниците в офиса, защото нямаше от кое място да се изкарат пари даже за заплати ”, разяснява шефката на фешън организация „ Визаж ”. Между първата и втората карантина нещата се влошили внезапно, откакто във „ Визаж ” почнала инспекция за насъбрани задължения. „ Опитахме се да създадем съглашение, съгласиха се, желаеха една друга по-голяма сума, вървях няколко пъти да договарям ”, споделя Жени. Спасило ги това, че имали положителни връзки със старите си клиенти, с които траяли да работят. „ Всичко, което имах спестено, похарчих. Беше значимо да задържа чиновниците. Да не бъдат пуснати на борсата... Трябваше ни много време да се възстановим ”, споделя Жени Калканджиева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР