Жени и Ваня Джаферович имат куп фенове и последователи в

...
Жени и Ваня Джаферович имат куп фенове и последователи в
Коментари Харесай

Тормозът към семейство Джаферович взе нова жертва

Жени и Ваня Джаферович имат куп почитатели и почитатели в обществените мрежи, само че последните месеци не бяха лесни за фамилията. Участието на Жени в " Игри на волята " ѝ донесе най-вече негативи и разтърсен имидж. Джаферович показа в изявление за Мон Дьо, че не съжалява за нищо, което е направила в шоуто.

Ваня пък от самото начало защитаваше брачната половинка си, както всеки мъж би направил. Е, наподобява, че и Ваня има злобари, в случай че съдим от фотото, което някогашната футболна звезда показа на стори в Instagram.

Ваня е заварил колата си с нарисуван пенис на вратата на багажника.

" Трудно ми е да преценява какво е желал да каже създателят, само че съм сигурен, че би трябвало да измия колата ", написа Джаферович към фотото.

По-рано Ваня показа, че последните месеци са били сложни за фамилията му, тъй като са се сблъскали със гибелта на обичан човек, а в това време е валял непрекъснат хейт към тях, напомня Vbox.

" За страдание през последните няколко месеци получихме и доста гадни мнения, закани и бяхме унизени. Повечето от тях бяха написани необразовано, с необяснима завист и ненавист, което ме кара от ден на ден да изгубвам вяра в това общество. Как може да мразиш някого, откакто не го познаваш и си го гледал единствено по телевизия? Как може да възпитаваш децата си по този метод? ", написа Ваня в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР