Жени Джаферович е на нож с водещата на ,,Игри на

...
Жени Джаферович е на нож с водещата на ,,Игри на
Коментари Харесай

Подмолни удари в Игри на волята: Джаферович и Ралица Паска...

Жени Джаферович е на нож с водещата на,,Игри на волята " Ралица Паскалева, шушука се в светските среди. Враждата сред двете лъсна и в шоуто, въпреки че никой все още не може да си изясни аргументите за нея. Възможно е в основата и да има мъж, а може и двете дами просто да не се понасят, без самите те да знаят за какво, написа в. " Уикенд "

Риалитито на NOVA е второто от сходен вид, в което дами Джаферович блесва на дребния екран. Тя бе участничка и в третия сезон на „ Сървайвър " преди цели 14 години. Тогава към момента не беше омъжена и се споделяше Евгения Ангелова. Във визитката си, която и до през днешния ден може да се открие в интернет, тя се показва като плувкиня и се хвали, че има 78 медала.

 
Сега в „ Игри на волята " някогашната сървайвърка загатва измежду ползите си рисуването, полимерната глина, грима, филмите и сериалите, само че не и плуването. На доста фенове им прави усещане, че в надпреварите, в които е включено плуване, тя не се показва като медалистка в този спорт. Явно от дълго време е изгубила тренинг.

Не е изгубила обаче навика си да се хвали, с който правеше усещане още в “Сървайвър ". Това вбеси Ралица Паскалева и водещата не скри раздразнението си. В едно от надпреварите тимът на Жени завоюва след тежка борба. Водещите отдадоха главните заслуги за това на двама от мъжете - Филип и Валери. Жени обаче се опита да си припише заслугите, обяснявайки успеха с преимущество, което беше спечелила за тима си преди борбата.

" Да ти кажа, това преимущество от дълго време го загубихте ", не се стърпя да я отреже Ралица Паскалева. Според осведомени актрисата едвам понася някогашната плувкиня и не съумява да скрие това пред камерите. Никой не знае каква е повода за враждата сред Ралица и Жени. Някои считат, че е допустимо в предишното да са делили мъж. Жени е някогашна спортистка и не е изключено да е имала флирт с мъжа на Ралица - Теодор Салпаров, който е волейболист. Това обаче са единствено догатки. Напълно е допустимо сред Салпаров и Евгения в никакъв случай да не имало нищо, а Ралица просто да не харесва Джаферович без каквото и да е обективно съображение.

Подобни отрицателни усеща споделят голямата част от феновете на „ Игри на волята ", въпреки че в никакъв случай не са виждали онлайн Жени, камо ли да имат мотив да я ненавиждат. Въпреки това обаче сега тя е най-мразената участничка в шоуто.

" Джаферович работи в Нова телевизия и е толкоз очевидно, че е толерирана. Не трябваше да се позволява това. Аз като фен не искам непрестанно да чувам нейните мнения и оценки. Тя е нехаресвана и неприятна на множеството фенове и е разбираемо ", разяснява фенка на шоуто на формалната му страница във Facebook.

" Усещам я злобна и интриги ще плете ", счита различен фен.

Според всеобщото мнение Жени е интригантка, която манипулира другите по този начин, че да подсигурят пътя ѝ към успеха. Самата Тя обаче не мисли по този начин за себе си. Нейното мнение е, че обединенията в тимовете се градят въз основата на персонални благосклонности, в което няма неприятно.

 

 

 
 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР