ЖЕНЕВА (AP) — Докато седи в Женева, Мишел Драйфус не

...
ЖЕНЕВА (AP) — Докато седи в Женева, Мишел Драйфус не
Коментари Харесай

С нарастващия антисемитизъм, докато бушува войната Израел-Хамас, европейските евреи се тревожат

ЖЕНЕВА (AP) — Докато седи в Женева, Мишел Драйфус не се усеща чак толкоз надалеч от офанзивата на Хамас против Израел на октомври 7 и последвалата бомбардировка на Газа от Израел. Вълните се търкалят из Европа и прекатурват догатки както световни, по този начин и интимни - в това число тези за персоналната му сигурност като евреин.

„ Вчера купих спрей със сълзотворен газ в магазин за непотребна военна техника, “ 64-годишният пенсиониран служащ от софтуерния бранш сподели неотдавна на протест за отбелязване на един месец от убийствата на Хамас. Изборът, споделя той, е „ защитна мярка “, водена от вълната на антисемитизъм в Европа.

Убийствата на към 1200 души в Израел предишния месец от въоръжени палестински екстремисти съставляват най-голямото ликвидиране на евреи от Холокоста насам Последствията от него и от интензивния боен отговор на Израел, който съгласно здравни чиновници в следената от Хамас Газа е умъртвил минимум 13 300 палестинци, се разпростряха в Европа.По този метод той разтъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР