ЖЕНЕНА двойка, които изглеждат като брат и сестра, разкриха, че

...
ЖЕНЕНА двойка, които изглеждат като брат и сестра, разкриха, че
Коментари Харесай

Свързах се с братовчед ми – изглеждаме толкова сходни, че хората ни мислят за брат и сестра… сега планираме да имаме деца

ЖЕНЕНА двойка, които наподобяват като брат и сестра, разкриха, че три години във връзката си, те схванаха, че са братовчеди.

Ник и Тайли споделиха това разобличаване посредством видеоклипове, оповестени в канала им в TikTok @nickandtylee, като истинската им обява по въпроса събра колосалните 6,4 милиона гледания.

Двойката не изглеждаше подведена от обстоятелството, че споделят ДНК и в надписа към един от техните видеоклипове съобщи: „ Да, ние в действителност сме братовчеди, да, към момента сме женени и да, ние сме смеейки се на глас. "

Те постоянно разгласяват видеоклипове, на които се целуват и се смеят за обстоятелството, че си наподобяват толкоз доста и наподобява считат, че е смешно, че са родственици.

Двойката не е разкрила никакви детайлности за това по какъв начин тъкмо са разбрали, че са братовчеди или какъв брой тясно родственици са в действителност.

Въпреки това, защото те едвам в този момент са разбрали, че са родственици, е малко евентуално да са първи братовчеди, в случай че някой от тях не е отчужден от фамилията си.

Ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР