Женен от пръв поглед, Австралия, младоженецът Джейдън Ейно разказа за

...
Женен от пръв поглед, Австралия, младоженецът Джейдън Ейно разказа за
Коментари Харесай

Женен от пръв поглед, Австралия, дивият любовен живот на Джейдън – разбито сърце и изневяра и изнервена изповед

Женен от пръв взор, Австралия, младоженецът Джейдън Ейно описа за компликациите в връзките си със брачната половинка Идън Харпър в снощния епизод (понеделник, 15), само че какво още знаем за ловкия жених?

26-годишният Джейдън не се опасява да изрази мнението си пред други двойки, защото с наслада ще извика хората за държанието им в шоуто. Досега той осъжда „ прочувствената машинация “ на Сара и неналичието на обвързаност на Тимъти към брачната половинка Лусинда. Но се оказва, че и Джейдън няма розово минало.

Джейдън работи като професионален кикбоксьор и също по този начин е защита през нощта. Преди да взе участие в опита, той разкри, че " работата постоянно е била негов приоритет, с малко време за обич ". Въпреки това, той засегна предишните си връзки по време на шоуто и разкри шокираща загадка с рейтинг X.

Докато той оказва помощ на другите с техните фитнес цели, както и преподава кикбокс на деца, Джейдън се бори да откри любовта, защото той твърди, че дамите го виждат като " е**но момче ", само че раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР