Женен ли e? Бил е сгоден? Какво се случва? Това

...
Женен ли e? Бил е сгоден? Какво се случва? Това
Коментари Харесай

Менте ерген? Защо Виктор Стоянов носи халка и бил ли е женен някога?

Женен ли e? Бил е благоприятен? Какво се случва? Това са част от въпросите, които вълнуват десетки неомъжени дами, само че част от тях се усъмниха. Втора приложимост ли е Виктор Стоянов? Всички гневни последователки на Виктор желаят отговори!

Преди година звездата от " Ергенът " даде изявление за " Събуди се ", в което демонстрира по какъв начин да упражняваме във външни условия. Наблюдателни последователки, които изследват всичко сега за Виктор, забелязали, че във въпросното изявление той носи халка.

В по-скорошно изявление Виктор съобщи, че не е бил женен, само че и не е предложил в никакъв случай брак. Това автоматизирано значи едно – пръстенът не е знак за брак.

Виж още: Шок и смут: Съсипаха Анелия поради осъществяванията ѝ в " Като две капки вода "

Всеизвестен факт е, че Виктор имаше дългогодишна връзка с треньорката Хриси Парова, само че двамата са публично разграничени. Общи фотоси на двойката към момента може да се открият в профила на Стоянов, което значи, че той не крие за предходните си любовни взаимоотношения.

Виж още: Нос №3 е тук! Джулката отново легна под ножа, направи го още по-тънък 

Пръстенът обаче може да има друга сантиментална стойност, да е подарък от безценен човек, унаследен или просто на Виктор да му харесват бижута. Е, не ми хвалете мъж с пръстен, друг от халка, само че това е въпрос на усет. 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР