Жената, заподозряна, че е предизвикала пожара в кооперация в Париж,

...
Жената, заподозряна, че е предизвикала пожара в кооперация в Париж,
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на жената, предизвикала огнения ад в Париж

Жената, обвинена, че е провокирала пожара в кооперация в Париж, в който починаха 10 души, беше публично упрекната през вчерашния ден вечерта, написа в. "Фигаро ".

Жената, която е живеела в кооперацията и е на към 40 години, е упрекната в "унищожаване на благосъстоятелност посредством предизвикателство на пожар, изложил на заплаха живота на хора и в заличаване посредством предизвикателство на пожар, довел до гибелта на хора ". На дамата е постановена мярка "задържане под стража ".

Есия Б, която е имала 13 престоя в парижка психиатрия в интервала 2009 година - 2019 година, бе задържана в нетрезво положение след началото на пожара в кооперацията в западната част на Париж. Пожарникарите гасиха огнената буря в продължение на шест часа. Това беше най-смъртоносният пожар в Париж от 14 години насам. Според в. "Фигаро " ранените в него са 96.

Жената отхвърля да е правила закононарушението. На нея ѝ беше наложена мярка "задържане под стража " още след пожара, само че във вторник тя беше прекъсната краткотрайно, с цел да бъде подложена обвинената на психиатрична експертиза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР