Жената, залята с киселина в столицата в понеделник вечерта, е

...
Жената, залята с киселина в столицата в понеделник вечерта, е
Коментари Харесай

Залятата с киселина жена е в тежко, но стабилно състояние

Жената, залята с киселина в столицата в понеделник вечерта, е в тежко, само че устойчиво положение. Очаква се в околните дни положението й да разреши да бъде оперирана, стана ясно от думите на доцент доктор Мая Аргирова, началник на Клиниката по изгаряния в „ Пирогов “, пред Българска национална телевизия.

Прилагат се най-модерните средства, дамата се лекува по всички съвременни стандарти на лекуването, сподели лекарката.

Жената не е контактна, тя е на апаратна вентилация още от момента на постъпването си.

36-годишната Ажда Ибрахимова бе нападната с киселина покрай дома й в столицата в понеделник. Тя е с 24% изгаряния по главата, шията и крайниците. Според очевидец нападателят е мъж с качулка.  

Софийска градска прокуратура започна разследване за тежка телесна щета. Разследващите считат, че зад нападението могат да стоят персонални или бизнес претекстове. Засега нападателят не е прочут.

„ Нападенията с киселина не са закононарушения, осъществявани в положение на афект. Те са премислени, а задачата е жертвата да бъде накарана да страда “ – това сподели психиатърът Цветеслава Гълъбова пред Нова тв. Според нея аргументите може да са както бизнес, по този начин и персонални връзки.

Извършителите на сходен жанр закононарушения са неустойчиви хора, които са несигурни в себе си и се отличават с примитивизъм в личностен проект, разказа психиатърката.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР