Жената в центъра на делото, при което съдия от Илинойс

...
Жената в центъра на делото, при което съдия от Илинойс
Коментари Харесай

Жена в случай на съдия от Илинойс, отменил присъдата на мъж за сексуално посегателство, казва, че това я е „сломило“, аплодира отстраняването на съдията

Жената в центъра на делото, при което арбитър от Илинойс анулира присъдата на мъж упрекната в полово посягане споделя, че решението от 2022 година я е „ сломило “ — и в този момент тя приветства отстраняването на този арбитър.

В остро решение от 33 страници, оповестено в петък, Съдилищната комисия на Илинойс, щатски контролен съвет, в профил съдията от окръг Адамс Робърт Ейдриън от пейката.

Това се случва две години след като той предизвика гняв като анулира присъдата за полово посягане против 18-годишния Дрю Клинтън, обвиняване, произлизащо от абитуриентско празненство през май 2021 година в Куинси, Илинойс, където беше упрекнат за нахлуване над Камерън Вон, тогава на 16.

„ Плаках. Плаках толкоз доста “, сподели Вон, който се назовава „ Ками “ и в този момент е на 18, пред NBC News в неделя, по отношение на прочитането на решението на комисията. „ Бях просто – беше необикновено. “

Гледайте изявлението в „ NBC Nightly News with Lester Holt “ довечера в 18:30 ч. ET/1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР