Жената Телец винаги са елегантни, умни и проницателни. Жената Телец

...
Жената Телец винаги са елегантни, умни и проницателни. Жената Телец
Коментари Харесай

Жената Телец: момичето от мъжките мечти

Жената Телец постоянно са елегантни, умни и проницателни. Жената Телец е лъчезарна самодива, която може да развесели всички и да ви убеди във обстоятелството, че е необикновено нещо.

 

Жената Телец (21 април – 20 май) е супергерой с ефирна пола. С право може да се назова венец на сътворението на природата или Създателя. Такива дами, съгласно астрологичната прогноза по знаците на Зодиака, постоянно са „ добре тренирани “: стройни, ефектни, сияещи. Те са в положение да ви заредят с такава неудържима сила и позитивизъм, че безусловно можете да преместите планини за пет минути.

Нежните създания, родени под този знак, имат доста благозвучен кадифен глас, от чиито звуци мъжете полудяват. Жените Телец имат необикновен „ своеволен “ тип. И даже когато не флиртуват, наподобяват по този начин, като че ли в очите им танцуват нахални дяволи…

имат необикновено възприятие за комизъм: знаят по какъв начин да разсеят обстановката с една смешка и да завоюват даже най-тежките характери. Правят всичко с усмивка и даже компликациите (случват се и на Телеца) се възприемат леко. Природата ги е възнаградила със специфичен гений – да имат вяра в щастието непременно. И тази религия оказва помощ на дамите от тази зодиакална група с високо вдигнати глави да преминат през живота, цялостен с завършения и приятни достижения.

Жените Телец обичат да се грижат за себе си. Те постоянно ухаят прелестно – и въобще не е специфичен парфюм, кожата им е ухаеща по природа на мляко и горски плодове… прохлада и прелест.

Телците са непринудени: те ще съберат багажа за пет минути, ще се съгласят да покорят Еверест и ще тръгнат на автостоп към света. В компанията на тези дами стартирате да вярвате, че всички най-приятни неща сигурно ще се осъществен и че в близост има толкоз доста приятни блага на ориста.

Жените, които са покровителствани от Телец, готвят изненадващо вкусно. Освен това даже елементарната каша в тяхно осъществяване придобива неповторим усет, като че ли е деликатес от безценен ресторант на Френската Ривиера.

Този знак цени чистотата и реда, само че в никакъв случай няма да се„ заяжда “ със своите близки, тъй като някъде нещо не е почистено. Телците правят оценка качествата и спецификите на характера на всеки, не се намесват в непознатото пространство без позволение. Именно тези характерности вършат дамата Телец толкоз мечтана за мъжете: тя е   – ще бъде вярна и нежна, разбираща и грижовна.

Децата, родени от жена Телец, ще боготворят майка си поради способността й да слуша, схваща и приема. Тя няма да постанова своите цели и възгледи за живота, само че ще ги поддържа и ще ги научи да имат вяра в себе си.

Жените Телец са положителни фармацевти, фотографи, възпитатели – те са търпеливи към минусите на другите и в никакъв случай няма да упрекнат човек за неприятно държание. Като шефове дамите от този знак са лоялни, само че взискателни. И от време на време, опиянени от триумфа, Телците не помнят, че вървят по земята и може да стартират да „ летят “ в облаците. Те могат да станат малко арогантни и груби. За да спрат всички тези промени, доближените й хора е добре да приказват искрено с дамата Телец, да й покаже образец, в който тя е малко (!) сбъркала. И тогава всичко още веднъж ще бъде както преди: положително и позитивно …

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР