Жената сподели какво се случва с мъжа й, който е

...
Жената сподели какво се случва с мъжа й, който е
Коментари Харесай

Ето Снимки На Българския Командос, Който Беше Зверски Пребит От Група Роми!

Жената показа какво се случва с мъжа й, който е момента е в болница. Атанаска разгласи и по какъв начин е съобщила на двете им дъщерички какво се случва с татко им, написа Блиц.

От фейсбук профилите на Атанаска и Валентин се вижда какво заедно и щастливо семейство са те. Те имат две дъщери. " Той е ефрейтор с 12-годишен стаж, от бойно формирование – парашутист шпионин.



За службата си в страната и зад граница е получавал голям брой награди. Не видях да има санкции, единствено поощрения – той е работлив, изпълнителен и непретенциозен военнослужещ ”, сподели бригаден военачалник Явор Матеев, който е пълководец на нападнатият военнослужещ Валентин Димов във Войводиново.

Офицерът описа, че в реалност ромите са работили „ брутално професионално ” - якето му е употребявано по този начин, че ръцете и главата му да бъдат вързани, като е удряно по най-зверския метод, а той не е изразил експанзия по отношение на тях.

„ Много неприятни случай, другояче при друга обстановка тези две хлапета, тъй като те са такива, няма по какъв начин да набият военнослужещ, още повече от Специалните сили ”, добави Матеев.

Очаква се през днешния ден прокуратурата да внесе искане в съда за непрекъснатото задържане под стража на двамата, които пребиха военния.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР