Жената си отишла заради ПСР тест и търсене на лична

...
Жената си отишла заради ПСР тест и търсене на лична
Коментари Харесай

Потресаващи разкрития за починалата Миглена! Говори мъжът й ...

Жената си отишла поради ПСР тест и търсене на персонална карта за регистриране на ЕГН-то й в здравната документи

Забавянето, предизвикало гибелта на 44-годишната майка във Враца, е станало поради ПСР тест и търсене на персонална карта за регистриране на ЕГН-то й в здравната документи. Това потресаващото разобличаване направи пред NOVA Николай Витанов - опечаленият мъж на Миглена.

Той описа, че при идването в болничното заведение им поискали персонална карта за вписване.

" Започнах да я диря. В този миг не знаех къде е, само че им споделих че е в колата. Взех портмонето на жена ми и започнах да я диря. Помолих дамата на регистратура да прояви схващане, само че тя сподели, че без персонална карта не става. Върнах се до колата и тогава открих персоналната карта. Мисля, че и без персонална карта можеше да стане ", спомня си опечаленият мъж.

" В момента, в който дойдох, трябваше да излезе целият екип и да й оказват помощ, само че не стана. Писна ми, споделих им по-добре да й пишат смъртния акт, аз изгубвам време и вървя до колата да диря карти, а тя стои безпомощно във фоайето. Аз я сложих в количката. Служителката единствено я бутна вътре и я остави, както се вижда на клипа, начело да чака ", сподели той.

Запитан по какъв начин се е стигнало до ходенето в болница, Николай описа: " Жена ми беше доста зле. Обадихме се на тел. 112 и те ми споделиха да й премеря температурата. Аз им споделих, че очевидно на досег не наподобява по този начин, като че ли да има. Казаха ми да я закарам самичък, тъй като съм във Враца. Видях, че нещата стават зле, хвърлих всичко и я закарах ".

" Не видях, че ни е снимал човек. Не знаeхме за клипа. Два часа преди погребението й през вчерашния ден ни го пратиха наши познати. Може би е по-добре, че са ни снимали, тъй като другояче надали някой щеше да ни повярва по какъв начин умират хората поради една персонална карта и едно ЕГН ", безапелационен бе той.

" Ще гледаме детето, то си е наше, макар че не съм му биологичен татко ", посочи Николай.



Доц. Кунчев: Пълна липса на човещина и хуманизъм!

Пълна липса на професионализъм и на хуманизъм е да видиш човек в терминален етап и да не реагираш. Шансът дамата да бъде избавена е доста най-малък, съдейки по видяното на клипа и по информацията, че става дума за белодробна емболия. Но не това е казусът, а неналичието на човещина, когато виждаш, че някой пред теб умира.

Така разяснява случая от незабавното на болничното заведение във Враца държавният здравен контрольор Ангел Кунчев в bTV тази заран.

От клип в обществените мрежи стана ясно, че 44-годишна жена е оставена пред регистратурата да се бори за живота си и угасва пред очите на детето си. Тече инспекция на прокуратурата и на медицинския одит в болничното заведение във Враца.

" Проблемът е, че здравно лице се занимава с нелепости. Затова е незабавна помощ - тъй като първото, което би трябвало да правиш, е да спасяваш живота. Важно е да се съблюдава процедурата, само че може да стане и след това. Ако докарат потрошен в злополука целият в кръв, първо документи ли ще му искаш? ", избухна доцент Кунчев..

Нормалната грижа е половината от лекуването, системата има потребност от огромна смяна, заключи основният държавен контрольор.
Свързани вести Сестрата от Спешното във Враца, където умря жена, със скандално пояснение Министър Сербезова ревизира случая с умрялата жена във Враца
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР