Жената с цифра 1 Вие сте горда, уверена, самостоятелна и

...
Жената с цифра 1 Вие сте горда, уверена, самостоятелна и
Коментари Харесай

Човек Се Ражда С Името Си И Няма Нищо Случайно В Това Какво Име Носиш! Каква Жена Си Според Първата Буква На Името Си!



Жената с цифра 1

Вие сте горда, уверена, независима и самостоятелна жена. Надарена с висок разсъдък и здрав разсъдък. Подхождат ви лидерските позиции. Дори в любовта. Никога няма да се чувствате щастлива, в случай че сътрудникът ви се пробва да ви води и да ви подрежда. Не, че ви би трябвало някой глезльо без мнение. Но сродната ви душа несъмнено е мъж на място, който обаче почита и цени качествата ви. И гледа на вас освен като на държанка, а на заслужен сътрудник в живота.

В професионален проект би трябвало да се насочите към по-самостоятелни специалности. Не ставате за работа в екип, тъй като нелепостта и незнанието пъклен доста ви нервират. А светът е цялостен с некомпетентни хора и ще хабите доста нерви. Вашите негативни черти са арогантността и инатът, който постоянно проявявате. Не постоянно може да става на вашето, разберете го.

Жена с цифра 2

Вие сте извънредно блага, сензитивна, сантиментална, само че и ранима душа. Готова сте да се раздавате без да очаквате нещо в подмяна. Но постоянно тази ви обич е прекомерна. Не за друго, само че просто забравяте за себе си, а не трябва. В любовта ви би трябвало на първо място комфорт. Не желаете доста, просто един естествен мъж с обикновено отношение, който да ви обича. А вие от своя страна знаете по какъв начин да го извършите доста благополучен. Стойте надалеч от свадливи хора.Вашата душа е основана да носи и получава положителни страсти.

В професионален проект доста добре ще се чувствате в областта на изкуството и благотворителността. Обичате салдото, по тази причина специалности, изискващи доста часове ангажираност, не са за вас. Вие би трябвало да имате задоволително време и за обичаните си хора.

Жена с цифра 3

Вие сте идеалистка с доста внимателен и прелестен темперамент. Творческа натура, която хората обичат. За вас са значими духовните, а не материалните неща. И по този начин би трябвало да бъде, не трябва да се отклонявате от същността си. Защото имате задачата да припомняте за полезностите, които доста от нас не помнят. Освен това имате способността да мотивирате и да показвате на близките кои са най-хубавите им качества. Насочете се професионално в сфери, където можете да употребявате тази си заложба.

В любовта умерено можем да кажем, че сте идеалната половинка. И в случай че някой мъж е направил грешката да ви изпусне, сигурно след време ще съжалява. Вие сте нежна и великодушна откъм обич. Малко ревностна, само че това не е такава болежка за умиране. Но, отново повтаряме, не залитайте по пътя на материалното, а се придържайте към духовното. Защото, в случай че се отклоните, в действителност се отричате от прелестната си същина.

Жена с цифра 4

Ако има човек, на който може да се разчита на 100 %, то това сте вие.Изключително виновна, за вас дадената дума е закон. Освен това сте доста интелигентна дама, която знае кое по какъв начин би трябвало да се направи. Но казусът е, че прекомерно доста се тревожите за околните си. Сърцето ви е все свито и все чувствате някаква отговорност. Сякаш животът на всички зависи от вас. Не е по този начин! Отпуснете се и се радвайте повече на хубавите мигове.

В любовта можете да сте чудесна партньорка, стига да не прекалявате с грижовността.Някои мъже не харесват да ги третират като деца, а други привикват по този начин и след това тежко ви. В професионален проект вие на всички места ще сте положителни. Но, за ваше положително – не започвайте работа, която ще изисква прекомерно огромни отговорности.

Жена с цифра 5

Не можете да стоите на едно място. Обичате измененията, новите неща, нови запознанства, нови места… да се случва нещо! Умеете да си живеете живота и сте цялостни с сила и хрумвания. Ужасявате се от педантичните и скучни хора. Ужасявате се и когато някой се опита да ви наложи стандарти. Може би по тази причина индивидът, подобаващ за вас, би трябвало да е космополитна персона, която да ви насърчава, а не да ви стопира от динамичния ви метод на живот. Изобщо забравете да си губите времето с някой вцепенен вид, който не вижда по-далече от носа си. Това ще ви убие прочувствено.

За работата – никакви специалности, които изискват стоене на едно място или пък не оферират опция за развиване. Даже най-добре, в случай че започнете частен бизнес. Имате нюх, само че най-много храброст да рискувате.

Жена с цифра 6

Вие сте извънредно великодушен човек. Ще лишите себе си, единствено и единствено някой различен да не страда. Рядко срещана жена – можете да сте и нежна и фина, и непоколебима в позициите си. Това, което ви зарежда, е уюта и спокойствието у дома. Затова сътрудникът до вас би трябвало да е спокоен човек. Вярно е, че никой не обича да му се крещи, само че при вас е в действителност съществено. Вие безусловно можете да блокирате, в случай че безценен за вас човек ви увеличи звук или ви обиди.

Професионално се насочете към длъжности, които изискват контакт с доста хора. Общуването е ваша мощ, а и обичате да изучавате близките. И, не на последно място, умеете да убеждавате.

Жена с цифра 7

Често хората ви мислят за надменна. Но в действителност вие сте въздържан човек, който не обича празните приказки. Отвътре сте чувствена жена, която доста държи на околните си хора и която има вяра в любовта. Не доверявате елементарно, само че никой няма право да ви съди за това. Ако един човек държи на вас, той ще разбие стените и ще навлезе в прочувствената ви същина.

Професионално ви подхождат длъжности, свързани с ръководене на пари, управление на екип, изследвания, разбори. Все „ съществени “ специалности. Като съвет към вас се дава да сложите малко цвят в дрешника си – розово, алено, синьо, лилаво. Така малко ще смекчите прекомерно респектиращото си лъчение.

Жена с цифра 8

Вие сте родена психолог! Имате вътрешен блян към триумфа и властта и няма метод да не сте го усетили към този момент. Това е по този начин, тъй като вашата задача е да ръководите. Да бъдете политик или шеф на огромна компания. Не секвайте този си блян, тъй като единствено вие от всичките числа с лекост ще постигате задачите си, стига да вярвате в себе си. Лошата ви страна е, че печелейки борба след борба, сте склонни да забравяте за човешките добродетели.

В любовта обичате мощно, само че можете и да ненавиждате мощно, в случай че мъжът до вас ви съобщи.Честно казано, надали някой рационален човек би ви предизвикал да му станете варг. Отмъщавате рядко, само че дълго се помни.

Жена с цифра 9

Вие сте жена в същинския смисъл на думата – нежна, блага, грижовна, само че и хитра, написа svetovnizagadki. За разлика от другите дами, които ще крещят и ще слагат ултиматуми, вие постигате задачите си с положително.Галите душата с перо, като в същото време, обаче, става тъкмо това, което желаете да стане.В любовта всеки мъж, на който са му омръзнали груби и арогантни дами, ще ви одобри като подарък Божи.

Професионално, вие в действителност не сте основани да упражнявате тежки и изморителни специалности. По-скоро би трябвало да се насочите към нещо по-лежерно и не толкоз натоварващо. Може би в изложба или музей. Вие сте естет човек и сходна атмосфера доста ще ви зарежда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР