Жената с най-големия бюст от Амазонките се оказа, че също

...
Жената с най-големия бюст от Амазонките се оказа, че също
Коментари Харесай

Изгонената Ситнилска повлече и Ива към дъното заради тайния телефон

Жената с най-големия бюст от Амазонките се оказа, че също е нарушила разпоредбите на „ Игри на волята ”. Ива Георгиева се възползвала от скрито импортирания от Ситнилска телефон и се свързала с майка си.

На въпроса на водещите има ли някой непосредствен човек, на който телефона му приключва на 0510 тя си призна, че това е номера на майка й. Разбра се, че двете приятелки, които споделяли една спалня в Резиденцията завъртели ключа на стаята си, а това е изрично неразрешено на участниците.

За наставление Ива бе осъдена да напусне Амазонките и да отиде при Изгубените, където ще би трябвало още веднъж да се пребори да се върне в племето си. Така ориста и ще бъде решена от Виолета и от щерката на Краси Дунев.

Само, че на феновете не им харесваха тези непрекъснати врътки в „ Игрите ” и смяната на разпоредбите в придвижване и скочиха на продукцията: „ Само продукцията може да забърка такава конспирация. А водещите са инструктирани да наливат в допълнение масло в огъня. Форматът към този момент е задоволително изопачен, в действителност обстановката от ден на ден стартира да наподобява на сеир.Явно основният провинен е Нико Тупарев и сценаристите,  които очевидно се мъчат да върнат на екран „ Биг Брадър ”. ”, а фенка на „ Игрите ” прибавя: „ Съгласна съм, че историята стана доста сълзлива, само че не беше редно Ситнилска да я изгонят, а Ива да остане в предаването, да се прави на света вода ненапита. ”, „ От продукцията са знаели още през цялото време за храната и телефона, само че си траеха и използваха момента да вдигнат рейтинга на шоуто и да взривят мненията! ”

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР