Жената решила да прави ремонт и така попаднала на бижутоДвойка

...
Жената решила да прави ремонт и така попаднала на бижутоДвойка
Коментари Харесай

Свекърва откри годежния пръстен на снаха си след 21 години престой в тоалетната

Жената решила да прави ремонт и по този начин попаднала на бижуто

Двойка от американския град Лейкланд в щата Флорида откри годежен пръстен, който изчезна преди 21 години. Бижуто било заседнало в тоалетната паница, тъкмо там където влиза в отходния канал, заяви New York Post, представен от

Ник Дей подарил на бъдещата си брачна половинка Шайна диамантен пръстен за Коледа и я помолил да се омъжи за него. Скоро по-късно обаче бижуто изчезнало. Шайна заподозряла, че може да е паднало в тоалетната.

Двойката претърсила цялата къща, в това число тоалетната паница. Опитите за разкриване на пръстена с елмаз се оказали безплодни.

Той липсващ за цели две десетилетия и най-вероятно нямало да бъде открит, в случай че майката на Ник - Рене, не решила да прави ремонт на тоалетната. И пръстенът бил открит.

Родителите на Ник опаковали като подарък планове пръстен и го подарили на двойката за Коледа.

„ И двамата незабавно разбрахме какво е това “, споделил Дей пред публицистите. Шайна избухнала в сълзи, когато видяла шокиращата находка.

„ Плаках като вманиачен. Седнах и споделих: О, Боже, това е моят пръстен. Това е моят пръстен и размазах грима по цялото си лице “, зарадвала се дамата. Двойката разказала също по този начин, че към момента не е решила дали да резервира пръстена или да употребява диамантите му, с цел да сътвори ново украшение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР