Жената, пребила дядо за 200 лева във врачанското село Градешница,

...
Жената, пребила дядо за 200 лева във врачанското село Градешница,
Коментари Харесай

Жената, пребила дядото от Градешница, била негов социален асистент /видео/

Жената, пребила дядо за 200 лв. във врачанското село Градешница, от години е негов персонален помощник, оповестява bTV.
Припомняме, че бруталният случай е от 6 декември, а за него писа медията ни.
86-годишният мъж е вдовец, а синът и щерка му живеят и работят в града. Наглежда го 69-годишна негова съседка, която пере, чисти и пазари против възнаграждение. Навръх Никулден, откакто се отбива при него за малко, тя се връща и стартира да го бие.
„ От вратата право към мен. С плесница ме удари. Аз спях и си заврях главата под леглото. Тя взе лопатата за печката и стартира да ме постанова. Аз пищях и виках „ какво правиш, за какво “. Ако главата ми беше малко извън – напряко гибел “, споделя възрастният мъж. 
Той има рани по цялото тяло. Освен с лопата, дамата го налагала и с дърво за огрев. След жестокия побой, бръкнала в джоба на дрехата му и откраднала 200 лева. 
„ Бръкна в ризата. Аз си бях поставил ръката, тя ме биеше с лопатата. Взе парите и вика „ къде са другите “. Викам: нямам други “, добавя мъжът.
Нападателката си тръгнала, само че по-късно се върнала с предизвестие: „ Ако кажеш на полицията, да знаеш, че няма да бъдеш жив. Ще те унищожа “.
Мъжът опитал да извика помощ посредством тревога в дома си, тъй като нямал телефон. Никой обаче не го чул, къщите към него са необитаеми. На идната заран случилото се разчуло. Разбрало и фамилията му и пристигнала полиция.
„ Беше подпухнал, уплаших се. Преглеждат го на всевъзможни кабинети, хората се уплашили там. Така и куче не се бие “, споделя щерка му.
Мъжът не може да повярва, че го е застигнало това и се усеща потиснат. 69-годишната нападателка е арестувана неотложно. Тя е привлечена като обвинена за обир. 
„ Престъплението е осъществено с особена смелост. Тя е била в пияно положение. Това ще бъде отразено в тази ситуация и ще понесе по-тежка наказателна отговорност “, уточяват от прокуратурата.
Тя няма да бъде пусната на независимост. Ще бъде импортирано искане за непрекъсната мярка „ задържане под стража “. Предвижда се наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР