Жената, починала в пожар в Кючук Париж, не е била

...
Жената, починала в пожар в Кючук Париж, не е била
Коментари Харесай

Собственикът на изпепеления павилион в Кючука: След COVID Мария се промени, нещо странно се е случило

Жената, умряла в пожар в Кючук Париж, не е била бездомна. Мария не е останала на улицата, а в противен случай – квартирата й е била на 150 метра от павилиона, където е работила. Това описа за TrafficNews Юлиян – притежател на будката за вестници.

Както по-рано писахме, тялото на жена бе открито в опожарен павилион за вестници. Инцидентът е станал тази нощ на улица „ Михалаки Георгиев”.

И към този миг пловдивчанинът е заинтригуван какво е правила Мария през нощта в павилиона. Мъжът е безапелационен, че досега тя не е прекарвала и една нощ в постройката.

„ Днес даже заведох полицията в жилището й, прозорците бяха отворени. Мария работи при мен в края на септември. Преди по-малко от месец се разболя от Коронавирус и си остана у дома. На работа се върна във вторник. След болестта дамата не беше същата. Имаше параноя, че някой желае да я обере. Постоянно гастролираше от вкъщи си до павилиона, даже нощес към 19:00 часа е била видяна да влиза вътре”, описа Юлиян. Той добави, че Мария отваря будката към 8:00 часа, преди този момент в 5:00 доставчикът е заредил новите вестници и списания.

„ Около 14:00 часа Мария си отиваше и не се връщаше. Не е спала до в този момент там. Не мога да си обясня каква е повода за това. Снощи продавачка от непосредствен обект я е видяла да седи вътре, светила си е със свещ. Категорично повода за пожара не е от газовата бутилка, тъй като не бе заредена. Оказва се, че при пожара вратата на павилиона е била отворена. За мен Мария е получила инфаркт или инсулт, защото е била на земята и не пробвала да избяга. Нещо се е случило и тя не е била в схващане. С нея си отиде обяснението какво и за какво е била в будката”, сподели още пловдивчанинът.

Мария е родом от Велико Търново, разведена. Преди години е имала личен бизнес в остарялата столица. В Пловдив тя има щерка, която се е грижела за нея.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР