Жената първо била откарана с линейка във великотърновската болница, а

...
Жената първо била откарана с линейка във великотърновската болница, а
Коментари Харесай

Издъхна Славка, Която Се Самозапали В Клада От Стари Дрехи Заради Мизерията

Жената първо била откарана с кола за спешна помощ във великотърновската болница, а в следствие преместена в столицата, само че даже най-хубавите експерти не съумели да я спасят, защото била със 70% тежки изгаряния по цялото тяло.

В последните години Славка била персонален помощник на брачна половинка си, който се бори с тежки увреждания в резултат на претърпян инфаркт. Преди година обаче лекарите й сложили тежката диагноза " цироза на черния дроб " и й назначили скъпоструващо лекуване, което обаче фамилията не може да си разреши.

По време на драмата мъжът й не бил в къщи, само че тя му споделила, че ще се възпламени, тъй като нямала пари за осигуровки и медикаменти.

" Болна беше, няма пари да се лекува, мъжът й болен с инфаркт, нямаше пари да се лекува. Просто доста тежко положение, омръзна й живота и сподели, че ще се убие, няма пари да се лекува! ", описа преди два дни Дичка - сестра на запалилата се.

И преди Славка била опитвала да постави завършек на живота си поради мизерията и неналичието на работа, само че успявали да я спасят.

В петък пък 51-годишен мъж от село Буря, Дряновско, се самозапали и издъхна незабавно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР