Жената Овен На пръв поглед, това е волева и силна жена,

...
Жената Овен
На пръв поглед, това е волева и силна жена,
Коментари Харесай

Маските Падат! Ето Каква Е Истинската Същност На Жените От Различните Зодии!

Жената Овен
На пръв взор, това е волева и мощна жена, само че единствено най-близките ѝ хора знаят какво дете може да бъде. Тя се опасява доста от самотата, да не бъде отхвърлена или изоставена. Често скрива същинските си страсти.

Жената Телец
Тази дама обича да основава усещане за балансиран и уравновесен човек, който държи всичко под надзор, тъй като тя най-вече се опасява, че нещо може да се обърка. Под маската на хладнокръвието обаче, тази жена крие стихия от страсти и прекарвания. Въпреки това, тя не е склонна да покаже своята неустановеност и комплициране, даже пред най-близките хора.

Жената Близнаци
Тази жена наподобява безгрижна, занимателна и радостна. Тя обича да приказва и същински се забавлява да го прави. Но малко на брой знаят, че зад чаровната усмивка може да крие раздразнението си. Лесно заобикаля скуката и нелепостта, само че в никакъв случай не може да се планува дали ще се усмихне или ще спретне скандал.

Жената Рак
Тази жена наподобява като същинска фантазия: топла, грижовна и постоянно подготвена да предложи приятелско рамо. Но в реалност, девойките като нея са доста користни и ще демонстрират към вас внимание, единствено до тогава, до момента в който имат изгода от това.

Жената Лъв
Понякога може да наподобява, че тази кралска персона просто не може да дефинира цената си. Но си коства да се запознаете с лъвицата по-отблизо, с цел да разберете, че тя е доста лоялен, великодушен и грижлив другар.

Жената Дева
Тя основава усещане за студена и пресметлива персона, която се управлява само от аналитичния си разум. Но в реалност Девата жадува за обич, деликатност и грижа. Просто, тя не всеки път умее сама да ги демонстрира.

Жената Везни
Тази дама може да наподобява наивна и почтена като дете. Обича мъжът да взема решение за нея и да взема решение всичките ѝ проблеми. Но в реалност се оказва, че тя доста добре знае какво желае и не се срами да манипулира другите, с цел да реализира задачите си.

Жената Скорпион
Външно това момиче наподобява гордо и мощно. Никой не знае тайните, които крие в душата си. Въпреки своята мнима недостижимост и тежък темперамент, дамата Скорпион е доста вярна и грижовна брачна половинка.

Жената Стрелец
Това е жената-котка, която обича да живее. Тя е своенравна и свободолюбива. Независимо какъв брой се старае да покаже, че не се интересува от мнението на другите хора, тя е подготвена да направи доста за самопризнание и популярност. Ето за какво тя толкоз постоянно се оплаква, че не всичко е както би трябвало.

Жената Козирог
Тя обича да наподобява уравновесена и спокойна, постоянно повтаря, че е мъдра и опитна. Въпреки това, под тази маска се крие настойчиво дете, с което е извънредно мъчно да реализира компромис. Ако тя не е съгласна с вас, не очаквайте рационални причини. Не, значи не! И точка.

Жената Водолей
Тази жена обича да се маскира повече от всеки различен. Тя се интересува от ярки, цветни и ексцентрични неща. Въпреки цялото това пъчене, под маската ѝ се крие изискан психолог, който е по-добре да не се пробвате да заблуждавате.

Жената Риби
Това момиче прави усещане на нежна флиртаджийка и беззащитна принцеса, която просто желае да бъде защитена от всички житейски проблеми. Въпреки това, тя не е толкоз безпомощна, колкото наподобява на пръв взор. Тя знае, че силата ѝ е точно в нейната женска уязвимост и умее да се възползва до дъно от своя сексапил.

Всяка жена е неповторима и неповторима. Затова, даже в случай че мислите, че сте съумели да надникнете зад маската, не бързайте да вършиме заключения. В края на краищата, у красивата половина на човечеството загадките са повече, в сравнение с отговорите./Dama.bg.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР