Жената на загиналия на АМ Хемус Иван проговори за ужаса,

...
Жената на загиналия на АМ Хемус Иван проговори за ужаса,
Коментари Харесай

Жената на прегазения на пътя Ванко: Обърнах се и видях, че вратата я няма, и него го няма

Жената на починалия на Автомагистрала " Хемус " Иван проговори за ужаса, при който е умрял нейният мъж. Двамата са спрели в спешната лента на 383 километър на пътя София - Варна, с цел да оказват помощ на самокатастрофирал автомобил, само че Ванко е бил пометени от друга кола на мократа настилка.

Видяхме обърната кола и спряхме да помогнем. В момента, в който той излизаше, слизахме двамата от колата, просто усетих по какъв начин нещо ме избута, и погледнах че вратата я няма. Докато се осъзная, първо се обърнах и погледнах, че вратата я няма, и него го няма, съобщи за Нова Тв дамата. 

Тежко и ужасяващо е това, което видяхме, не поисквам на никой да вижда това. Моля се и към всички се обръщам, към всички хора, внимавайте по какъв начин карате, пазете се, и доста апелирам всички лица и органи да се самосезират и да създадат безусловно всичко допустимо за най-тежката присъда, която е допустимо да се яде на лидера, който е предизвикал гибелта на Ванко. Понеже това би трябвало да се престане, тази безумица по пътищата, съобщи мъж, който е бил на мястото на злополуката.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР