Жената на тв продуцента Магърдич Халваджиян е отчаяна от рутината

...
Жената на тв продуцента Магърдич Халваджиян е отчаяна от рутината
Коментари Харесай

Маги Халваджия и Кремена вече не го правят! Тя е отчаяна и затова...

Жената на тв продуцента Магърдич Халваджиян е обезверена от рутината на брака им. Двамата са дружно от над 30 години и това е повода половият им живот към този момент да не върви толкоз добре.

Ето за какво се постанова на тези години, когато към този момент е трансферирала 50-те, Кремена да си прави разкрасителни процедури. Тя се е наблъскала с ботокс, единствено и единствено брачният партньор й да я забележи и да легне с нея.

Маги Халваджиян е към този момент на 57 година и е обикновено либидото му да не е като на 20. Кремена обаче, макар че е в менопауза от години, била доста лакома за секс и непрекъснато желала от мъжа си скотски наслаждения.

Разбира се, той постоянно е и доста по-изморен, тъй като върти бизнес за милиони. Докато тя работи при него като стилист, само че не се убива от работа, даже има доста свободно време. Явно по тази причина и мисли повече за секс.

Кремена не е харесвана от множеството хора, защото прави усещане на надменна и с голямо самочувствие, само че без покритие. След физическите й корекции пък напълно към този момент няма да се харесва на аудиторията. Жив позор си е на тези години да си причиняваш това. Тя обаче е прекомерно капризна от парите на Маги, който не стопира да я глези, че и две сватби й направи.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР