Жената на писателя Георги ТеневВреметраене: 4 часа и 34 минутиОще

...
Жената на писателя Георги ТеневВреметраене: 4 часа и 34 минутиОще
Коментари Харесай

Книги за слушане



Жената на писателя
Георги Тенев
Времетраене: 4 часа и 34 минути
Още за книгата и къс фрагмент тук

По-рано тази пролет излезе аудио версия на една от последните книги на българския публицист и сценарист Георги Тенев, който в тази продукция също по този начин чете историите си. " Различните хора имат разнообразни полезности – мисля, че това е водещата тематика в сборника. А също по този начин, че тези полезности могат да бъдат изменени ", сподели той пред " Капитал " по време на книжната й поява преди две години.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък

Дай, с цел да вземеш
Адам Грант
Времетраене: 13 часа и 5 минути
Още за книгата и къс фрагмент тук

Книгата на американския професор Адам Грант е ориентирана към мениджърите и се концентрира върху тематиките за мотивацията на чиновниците, намаляването на напрежението и построяването на доверие в работна среда. Грант е един от водещите създатели на книги за водачество. Озвучава Константин Динчев.

Най-добрите приказки
Оскар Уайлд
Времетраене: 59 минути
Още за книгата и къс фрагмент тук

В Storytel можете да слушате сборника, както и още девет аудиокниги с приказки на известния ирландски публицист, прочетени от театралния и ефирен артист Даниел Цочев. Каталогът включва класиките в детската литература " Славеят и розата ", " Рожденият ден на инфантата " и " Щастливият принц ". Четете по този начин, както ви харесва.
Намерете още хиляди завладяващи истории на български и британски в Storytel.

Storytel е мобилно приложение за аудио и електронни книги, което може да се употребява както на мобилен телефон (Android/ iOS), по този начин и на таблет. Срещу месечен абонамент имате безграничен достъп до над 500 аудиокниги на български и над 50 хиляди на британски език. Апликацията е комфортно създадена и предлага доста функционалности - детски режим, офлайн режим при обезсърчителен интернет или пътешестване в чужбина, персонализирани рекомендации за книги и други Storytel предлага и автентично наличие - аудио сериали, публикации и документални материали. Жанровете и създателите са най-разнообразни - типичен, модерни заглавия, престъпни бестселъри, бизнес литература, самоусъвършенстване и още.

В партньорство с Капитал, Storytel ви предлага да тествате услугата един месец гратис, като се регистрирате на www.storytel.com/yourstory
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР