Жената на Лозан Панов - Елисавета трябваше да даде пресконференция

...
Жената на Лозан Панов - Елисавета трябваше да даде пресконференция
Коментари Харесай

Жената на Лозан Панов обяви пресконференция, след това се скри

Жената на Лозан Панов - Елисавета трябваше да даде конференция през днешния ден в 11,00 часа. Мястото е клуб на ул. " 6 септември ", само че за него научиха единствено медии, чийто притежатели са някогашни и сегашни обвинени. Събитието бе обявено в страницата на телевизия " Евроком ", която даде обещание и директно лъчение от 11,00 часа.

Информацията за " тайната конференция " бе обявена нощес от " 24 часа ". Репортери от други медии се снабдиха с информация за клуба, в който трябваше да се изяви Панова и през днешния ден на мястото на събитието имаше над 15 публицисти от национални медии.

Елисавета Панова, известна още като Черния лебед (по Христо Иванов) обаче не се появи. Така разновидностите са няколко - брачната половинка на арбитър номер 1 да се е подплашила от журналистическия интерес, да е пуснала съзнателно подправена вест за медийната си изява или да дава конференцията в кабинета на подсъдимия Иво Прокопиев и неговата съпрута Галя. 

А другояче дамата на ръководителя на Върховен касационен съд и самият той би трябвало да дадат отговор, по какъв начин са се сдобили с първокласния си " Артекс ", който би всички върхове по евтиния, както и за какво са избрали семейство Мирянови за свои кумове.

Лозан Панов е единствената обществена персона, която се укрива от публицистите. Заради евтини жилища към този момент си отпътуваха правосъдния министър Цецка Цачева, двама зам.министри, а Цветан Цветанов трябваше да се отдръпна от Народното събрание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР