< Жената на Крум Савов получи як хейт в Черешката на

...
<
Жената на Крум Савов получи як хейт в Черешката на
Коментари Харесай

В „Черешката“: Сринаха със земята жената на Крум Савов!

< Жената на Крум Савов получи крепък хейт в „ Черешката на тортата “
< Зрителите бяха подложени на „ немислим тормоз “. Причината се оказа половинката на Крум Савов в кулинарната вакханалия „ Черешката на тортата “. За да й оказва помощ, тя бе поканила специалистка по диетично хранене.
< Зрителите обаче по този начин и не съумяха да узнаят нито едно кулинарно прелъщение от тази забавна ниша на готвенето. Но пък се любуваха на кг от силикон и  голотия в процеса на подготовката на ястията.
< Мая Савова не съумя да възпламени зрителския интерес с забавни хрумки в диетичното меню, само че пък центрира интереса в обилни силиконови форми.
< Нейна помощничка се оказа екс републиканска шампионка по фитнес Елица Жекова. Която Мая на спортния публицист нежно показа като „ гуру в диетичното хранене “.
< Само че с изключение на екстеншъни, силикон на кг, охолно деколте, големи джуки и лигавене пред камерите, нищо удовлетворително не видяха феновете на кулинарното шоу.
< „ Гнусно, най-малко да си бе прибрала гривата в шапка, с цел да не ръси косми на кило. Пък и  с тези дълги нокти, по какъв начин ли ще подготви храна, от която да не ти се догади “, „ Тази повече наподобява на дъщеря на Анита Мейзер или сестра на Благо Джизъса, с тези бели, конски зъби “, попиляха почитателите на предаването двете „ готвачки “.
< Източник: Лупа.бг
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР