Жената на Краси Радков няма никакво намерение да се превръща

...
Жената на Краси Радков няма никакво намерение да се превръща
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков остави бебето два месеца след като роди! Ето причината

Жената на Краси Радков няма никакво желание да се трансформира в стопанка и майка на цялостно работно време, да се върти единствено към печката и пералнята и да сменя памперсии да се откаже от професионалната си реализация, разбра HotArena .

Само два месеца откакто роди, актрисата Станислава Генчева реши да остави на назад във времето грижите за бебето и да се върне на работа. Миналата седмица стана ясно, че стартират възстановителни подготовки на постановката „ Умиращ мъчно “, където тя има основно присъединяване, писа „ Галерия “.

Стройната русокоска и сътрудниците й към този момент няколко пъти се събирали, с цел да работят по спектакъла и да изпипат всичко до последния подробност.

Репетициите претендирали много време и сила на актьорите, защото повече от половин година спектакълът е замразен. Жената на Краси персонално се свързала с сътрудниците си и им декларирала, че е подготвена да се върне на работа. Те останали сюрпризирани от бързото й решение да се върне на сцената, защото очаквали, че тя ще бъде в майчинство най-малко до края на годината.

Ганчева и Краси станаха родители след тежката й бременност в края на август на здравото бебе Теодор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР