Жената на Краси Радков е зарязала сина си само 40

...
Жената на Краси Радков е зарязала сина си само 40
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков зарязва бебето

Жената на Краси Радков е зарязала сина си единствено 40 дни след раждането, оповестява вестник „ Ретро “. Станислава се върнала към остарелия си темп на живот и към този момент даже поемала професионални вечерни изяви. Преди броени дни тя още веднъж влезнала в ролята на водеща на баровска женитба, на която пък мъжът й бил нает да забавлява гостите с комедийните си скечове. Бебето било оставено в ръцете на детегледачка.

Съседи на семейство Радкови разкриват, че незабавно откакто синът им Теодор се появил на бял свят, майка му изпаднала в тежка следродилна меланхолия. Първото нещо, което Станислава направила, било да стартира строга диета. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и макар че по време на бременността наддала едвам с 8 кг, се чувствала извънредно смачкана и не серпантина да плаче пред огледалото.

От друга страна, хормоналният дисбаланс, който я застигнал, се отразил пагубно на връзките й с Краси. Комшиите им нонстоп ставали неволни очевидци на грозни кавги. Начинаещите родители, които се бориха да имат дете близо 17 години, непрестанно си повишавали звук, нагрубявали се и даже хвърляли предмети един по различен. В разгара на свадите Станислава просто си хващала дамската чанта и напускала жилището им в „ Овча купел “. При едно от по-сериозните спречквания обаче натирила мъжа си.

„ Видяхме по какъв начин му е събрала багаж в едно сакче. Изгони го, викаше по него от терасата, а Краси не се прибра в жилището цели 2 дни. Сигурно е нощувал при другар “, описват възмутени съседи. От драмите посред им страдал най-вече дребният Теодор. Затова комикът от Шоуто на Слави се принудил да потърси денонощна гледачка, на която да разчитат да се грижи съзнателно за пеленачето.

Услугата им коствала прескъпо, тъй като се редували две дами, които да хранят, къпят и повиват бебето, само че нямали различен избор, тъй като родителите на Радков не доживели да видят внучето си, а роднините на Станислава не били непрестанно разполагаем. Близки до звездното семейство подозирали, че било допустимо двамата да се разделят, даже откакто се снабдиха с по този начин стремежи правоприемник.

От години се носеха клюки за раздели сред чепатата Стаси и Красимир, за нежеланието на булката да роди дете – също. Те чакаха цели 17 години, тъй като русокоската все отлагаше и бе отдадена на кариерата си като актриса, която по този начин и не съумя да пробие макар мощните връзки на брачна половинка си. Както писахме, двойката се снабди с поколение след ин витро процедура.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР