Жената на Димитър Бербатов – Елена, се е вманиачила по

...
Жената на Димитър Бербатов – Елена, се е вманиачила по
Коментари Харесай

Елена на Бербатов се поболя от ревност! Вае фигура на строг режим заради него, притеснена, че някоя силиконова бомба ще й го открадне

Жената на Димитър Бербатов – Елена, се е вманиачила по тренировките и вае тяло и мускули като на фитнес звезда, разбра HotArena.

Фотографите на „ Ретро “ я изловиха да гълтам хранителни добавки, а от усърдното боричкане в залата е оформила плочки на корема като на културистка.

На изваяната й фугура, покрита със скандално нищожни дрешки, биха завидели и топ моделите от международния подиум. Причината за безграничната суетност на Елена била дивата й ревнивост и суматохата й някоя силиконка да не отмъкне фамозния й брачен партньор, изключително откакто Димитър трайно се настани със фамилията си в Българи.

От няколко дни футболистът и жена му са в София и са се заели с ремонта на новото си жилище, което купиха и където Лили Иванова също е новодомка и ще им бъде съседка.

Папараците на изданието изловиха съпрузите да обядват и пазарят в региона на „ Оборище “, само че без двете им деца. Бяха засечени да хапват на самия тротоар в кокетно ресторантче.

Елена заложи единствено на домати и лимонада, до момента в който Митко си хапна устойчиво цяла пица и по всичко проличава, че не внимава с калориите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР