Жената Лъв - КЛАСА и ЛУКС! Тя излъчва царственост, неземна

...
Жената Лъв - КЛАСА и ЛУКС! Тя излъчва царственост, неземна
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Лъв

Жената Лъв - КЛАСА и ЛУКС!
Тя излъчва царственост, неземна хубост и загадка екзотика. Независима и стопанка на самата себе си - постоянно! Нейна запазена марка - това е гордостта. 
Тази жена може чудесно да владее диалозите и ситуацията. Във всяка една обстановка чудесно знае какво да приказва, по какъв начин да се държи, по какъв начин да бъде облечена и то без никакъв прелиминарен проект. Много мъчно може да я притесните, тъй като никак не е от групата на по-срамежливите девойки. А знаете ли за какво е по този начин? Защото има неповторимо развъртян разум и умее прелестно да го употребява.
Независимо от мястото или мотива, където може да я видите за първи път, без да преувеличаваме, тя ще наподобява по един - единствен метод...перфектно! 
 Звездите за него – мъжът Лъв Звездите за него – мъжът Лъв
Мъжът Лъв постоянно е в роля, тъй като е демонски прелъстителен и с ясното схващане се възползва от този факт. Както се чака, той е кралск...
Жената Лъв е жизнерадостна, цялостна с сила и към развявам постоянно са светлините на прожекторите, тъй като е основана точно за това, да бъде център на вниманието, без значение има или няма мотив.
Това, което тя желае го реализира с лекост, огромно внимание, искра, изискан усет и моден разкош. Тя е кралица по природа и по никакъв начин не е инцидентно, че доста пъти е окачествена, като дивата и неопитомена същина на общоизвестният цар Лъв.
Тази кралица може да е всичко, което тя изиска. Но в никакъв случай няма да може да бъде...безлична и посредствена. По рождение е талантлива с достойнство и изключителна забележителност. Жената Лъв има такива мощно лъчение, че просто ви кара да и се възхищавате. Като се стартира от изправената гордо глава, самоуверената тежка походка, и се стигне до мощно изразената външност и ведрата усмивка. Тя дава възприятието за неизтощима сила и топлина.
Отличава се с извънредно мощен темперамент, който в безусловно всеки аспект ще си проличи. Това е ексцентричен вид жена, която не би заложила на голотата макар, че в някой случай я включва в общата си визия. Предпочита да подчертава върху своя съблазън. Никога няма да видите дива елементарност, а в над 80% от случаите жанр и класа, където надали ще видите на друго място.
Пригладена коса с кондензиран цвят, повдигната на съвършен ток, без никакви оттенъци на всевъзможни неопределени цветове. Само злато и сребро, никакви и евтини джунджурии! Шията си ще украси с изтънчено златно колие и ще го комбинира със фини и тънки златни обици.
 3-те зодии, които елементарно биха се влюбили в зодия Лъв 3-те зодии, които елементарно биха се влюбили в зодия Лъв
Лъвовете са родени водачи. Те са смели, мощни и откровени. Те са едни от най-напористите зодии, които не би трябвало да се стараят прекомерно мн...
Всеки аксесоар, който може да видите по нея е определен извънредно деликатно и ненатрапчиво акцентира нейният съблазън и темперамент. По-голямата част от представителките на тази зодия имат изразени скули, плътни устни, бадемовидни очи и дълги мигли. Стегнати обилни форми, тънка шия и привлекателните и мечтани от мъжете извивки по тялото. Всичко друго е поддръжка и естествена даденост.
Един ден може да я видите изцяло преобразена, като екзотична красива амазонка, а на другия като аристократична царска персона. Дори в елементарното всекидневие, тя отново не умее да бъде ОБИКНОВЕНА. Тя е една крепко стъпила на земята световна дама. Създадена е с цел да води всемирски живот и да комуникира с доста хора от най-различни сектори и среди. Способна е да води тежки договаряния и да взема точни и бързи решения. Що се отнася до нейните заветни цели, може да си сътвори съвършената тактика за тяхното реализиране, тъй като за неуспеха няма място в живота и.
Жената Лъв в никакъв случай няма да разчита да някакво решение на въпросите и проблемите. Тя изследва всичко, работи, учи, провежда и планува всеки подробност към себе си, с цел да бъде несъмнено, че нещата ще се получат както би трябвало.
Тази луксозна дама има в себе си това именито " Ноу Хау " за всичко. Да, тя обожава разкоша и лукса, само че никога не чака това да падне безплатно от небето. Ще направи всичко което е нужно, ще сътвори брилянтен метод по какъв начин да стане това и в последна сметка ще получи всичко, което е желала. И всичко това няма по какъв начин да не бъди удивление у всеки и надлежно завистта на простаците...
Жената Лъв изцяло управлява своите сили, с ръка на стопанка направлява личната си сила, преодолява с един размах всяка компликация изпречила и се по пътя. Тя ще реализира всичко, с помощта на своята жаркост и неизменност. Тя е Царица!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР