Жената Козирог действа нежно и съзнателно, не можете да я

...
Жената Козирог действа нежно и съзнателно, не можете да я
Коментари Харесай

Жената Козирог: Вечната жена

Жената Козирог работи нежно и умишлено, не можете да я отклоните от набелязания път и няма да я сплашите. С такава жена постоянно е добре и уютно, тъй като тя знае по какъв начин да бъде другар, обичан и подстрекател.

 

Времето няма власт над тези дами: и на 20, и на 30, и даже на 55 те наподобяват млади и привлекателни. Козирозите (22-23 декември – 19-20 януари) постоянно са стройни и здрави, те имат дарбата да притеглят младежи към себе си. И знаете ли кое е най-интересното? „ Младежите “ безусловно улавят всяка дума на дамата Козирог: тя е остроумна, има чудесно възприятие за комизъм, умее да споделя увлекателни истории и в никакъв случай не се усеща като баба пенсионерка.

Според общия зодиакален хороскоп, родените под егидата на Козирозите постоянно са в крайник с времето. Те са наясно с последните трендове, политиката, слуховете и така нататък Новините сами идват при дамите от тази зодия, защото основават усещането (много правилно!) на съществени, мъдри и способени дами, на които може да се има доверие.

От самата люлка Козирозите са решени да укротят този свят, завладявайки го с увереност и упоритост. Жените, родени сред 22-23 декември и 19-20 януари, са напористи и взимат решения със светкавична скорост. По природа им е дадена нерешителност и отлична вътрешен глас. Тези черти на характера разрешават на Козирозите да усещат измамата или заплахата безусловно от 100 километра разстояние. Без изпитание ще заловен лъжеца или мошеникс. Затова е доста рисково да се плетат интриги за дамите Козирог.

Младите дами, които са под егидата на грациозния Козирог, са доста дейни. Не обичат да седят и да чакат „ да му пристигна времето “. Те избират да основават, в това число и своето лично въодушевление. Те постоянно имат проекти за уикенди, ваканции и празници. Телефонът им се пръска от позвънявания и SMS известия.

Мъжете са привлечени от техния… глас. Обикновено е бездънен и обаятелен. Когато Козирозите са ядосани, тембърът им става невисок и богат на всевъзможни прочувствени нюанси. Така че можете да слушате ядосаната дама Козирог с часове. Тя е възхитителна, даже когато наподобява като хала.

 

В любовна връзка с хубавиците на този знак не е елементарно. Понякога те изчезват за дълго време, а по-късно ненадейно и триумфално се връщат. Партньорът на Козирог може да бъде с тази жена през целия си живот и да не разбере изцяло нейните претекстове, желания и вътрешни усеща. Козирозите не парадират със себе си. Запазват най-съкровеното и значимото в себе си и се пробват сами да се оправят с всички персонални проблеми.

 

Очарователните Козирози са отлични откриватели, мениджъри на риска, търговци и бизнесмени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР