Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от актьора

...
Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от актьора
Коментари Харесай

Жената, заплашена от Христо Шопов: Той насочи пистолет към лицето ми и каза, че ще ме застреля

Жената, която твърди, че е застрашена с револвер от артиста Христо Шопов, е снимала с видео на спречкването. На фрагментите на Патриша Тийвс се чува репликата „ Ще те убия “, само че не излиза наяве дали артистът носи револвер.

До заканите се стига след междусъседски спор за паркиране на коли и повдигане на чистачки на колите.

Според описа на Патриша, през вчерашния ден тя паркира колата си пред гаража, а Мариана – брачната половинка на Шопов, паркира след нея по този начин, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и подвига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и поражда скандал.

На фрагментите от видеото Патриша пита артиста: „ Ела, какво ще направиш в този момент? Ще ме нападнеш ли? “, последвано от сдърпване.

Нейният брачен партньор, с който не съм говорила преди, пристигна с револвер и го насочи на 5 см от лицето ми и ми сподели, че ще ме простреля. Аз записвах това и те се ядосаха и желаеха да ми вземат телефона. Дойдоха на открито и ме нападнаха, пробвайки се да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари, както виждате с пестник “, споделя Патриша Тийвс пред  Българска национална телевизия .

Патриша Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал „ Малинова котловина “ от няколко години. Твърди, че връзките ѝ с тях от две години са обтегнати поради спор за кучета.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР