Жената, която според властите е избягала в Коста Рика и

...
Жената, която според властите е избягала в Коста Рика и
Коментари Харесай

Жена, обвинена в убийството на елитен велосипедист, се опита да избяга от ареста, казва офисът на шерифа

Жената, която съгласно управляващите е избягала в Коста Рика и е в неопределеност повече от месец, откакто се допуска, че е умъртвила първокласен професионален колоездач в Тексас, се е пробвала да избяга от ареста в сряда, оповестиха управляващите.

Кейтлин Мари Армстронг е упрекната, че е застреляла Анна Мория „ Мо “ Уилсън в дом в Остин през май 2022 година и е хваната в Коста Рика на 29 юни 2022 година, оповестиха управляващите. Тя беше депортирана в Съединени американски щати дни по-късно, с цел да бъде изправена пред обвиняване в ликвидиране първа степен съгласно Службата на маршалите на Съединени американски щати. Тя не се признава за отговорна.

В сряда сутринта Армстронг беше отведен на обзор при доктор от личния състав на пандиза в Тексас, сподели представител на шерифа на окръг Травис пред CNN.

„ Докато тя и двама чиновници на пандиза излизаха от здравната постройка след срещата, Армстронг избяга “, сподели представителят Дрю Найт. „ Полицаите я преследваха пешком към 10 минути, без въобще да я изтърван от взор. “

 Жена, обвинена в убийството на първокласен колоездач в Остин през май и хваната в Коста Рика по-рано тази седмица, се завръща в Тексас, американски маршали (KTRK) MS 18397901 Жена, обвинена в убийството на първокласен колоездач в Остин през май и хваната в Коста Рика по-рано тази седмица, се завръща в Тексас, американски маршали (KTRK) MS 18397901 KTRK

Армстронг е бил хванат и отведен в локална болница, сподели Найт, добавяйки, че в този момент тя още веднъж е в ареста на шерифа.

CNN се свърза с юриста на Армстронг за коментар.

Съдебният развой против Армстронг е плануван за 30 октомври, съгласно правосъдните протоколи.

Рик Кофер, нейният юрист, сподели след чуване предходната година, че Армстронг „ желае нейния ден в съда “ и че тя „ желае развой “.

„ Всичко, което мога да помоля от пресата тук, е да не смятате всичко, казано ви от правоприлагащите органи, за доказани и подлежащи на докладване обстоятелства. Казано по-просто, в историята има доста повече, в сравнение с е чуто до момента “, сподели Кофер тогава.

Уилсън е открит мъртъв на 11 май 2022 година с голям брой огнестрелни рани в дома на другар в Остин, оповестиха управляващите. Тя беше споделила на приятелката си, че отива на следобедно плуване с Колин Стрикланд, 35, професионален колоездач и гадже на Армстронг.

Стрикланд споделил на полицията, че двамата с Уилсън са плували и вечеряли и той я оставил в дома на приятеля си, съгласно клетвена декларация за арест в окръжния съд на Травис.

Стрикланд счита Уилсън, на 25, за един от най-хубавите колоездачи в света, сподели той на полицията.

Разследващите настояват, че сантименталната ревнивост може да е била мотивиращ фактор за убийството.

Дженифър Хендерсън от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР