Жената, която се хвърли от луксозна жилищна сграда в Горен

...
Жената, която се хвърли от луксозна жилищна сграда в Горен
Коментари Харесай

Майка на две деца се караше със съпруга си за пиене, преди да се хвърли от покрива на луксозна сграда в Ню Йорк: източници

Жената, която се хвърли от първокласна жилищна постройка в Горен Ийст Сайд в четвъртък, се скара със брачна половинка си единствено няколко минути преди да вземе съдбовен скок, съгласно източници - само че „ опустошеният “ брачен партньор отхвърли да има драматичен спор.

35-годишната Алина Пейдж скочи от покрива на 36-ия етаж на The Brittany, откакто брачният партньор й се изправи против нея по отношение на навиците й за пиянство, споделиха източници от правоприлагащите органи пред The ​​Post.

Но нейният брачен партньор, Браян Пейдж, сподели, че не е имало пердах и че той „ даже не е бил у дома “, когато се е разиграла нещастието.

„ Тя беше любовта на живота ми, моята сродна душа “, сподели съкрушеният брачен партньор пред The ​​Post. „ Опустошен съм. “

Майката на две деца беше открита с пострадвания, свързани с падане на ъгъла на Йорк авеню и източна 92-ра улица към 18:45 ч.

Пейдж беше откарана по неотложност в NewYork-Presbyterian/Weill Cornell в сериозно положение, само че по-късно умря от пострадванията си.

Тя живееше в първокласната сград...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР