Жената, която пострада при стрелба на станция Летище София в

...
Жената, която пострада при стрелба на станция Летище София в
Коментари Харесай

Извънредни подробности за екшъна в метрото в София

Жената, която пострада при пукотевица на станция " Летище София " в столичното метро, е в доста тежко положение. Тя е с две огнестрелни рани - една в главата и една в гърдите, интубирана е на място и е откарана в болница с кола за спешна помощ, осведоми Нова телевизия, базирайки се на Спешна помощ.

На място са изпратени три коли за спешна помощ. Изключително засилено е полицейското наличие, на място е и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

„ В 14:24 получихме сигнала за двама окървавени души. Веднага е тръгнала една кола за спешна помощ, а след нея - още две. На място екипите откриват мъж, който е умрял, и жена на забележима възраст към 50 години в доста тежко състояние”, заяви представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

По непотвърдена информация, мъжът е стрелял по дамата, след което е насочил оръжието към себе си. Двамата са имали любовни връзки, разкриха проверяващи.

Имало е пукотевица в метростанцията при летище София, сподели от своя страна изпълнителният шеф на столичния „ Метрополитен “ инж. Стоян Братоев, представен от " Фокус "

„ Разполагам с ориентировъчна информация, тъй като там е полицията и наши хора не се позволяват. Във влака мъж е стрелял по жена си и след това по себе си. Не мога да кажа кой в какво положение е, тъй като полицията не пуска никого там. Затворена е метростанцията и полицейските чиновници правят своите процедури. Извикана е кола за спешна помощ “, изясни инж. Братоев.

Метрото от Линия 1 се движи до метростанция „ Искърско шосе “, оповестяват от Столичната община. Не е нарушена и работата на летището.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР