Жената, която обвини звездата на Пари Сен Жермен Неймар в

...
Жената, която обвини звездата на Пари Сен Жермен Неймар в
Коментари Харесай

Нови разкрития около сексскандала с Неймар

Жената, която упрекна звездата на Пари Сен Жермен Неймар в обезчестяване, е направила разобличаване, което прекатурва нещата в интерес на най-скъпия футболист в света. Считащата се за жертва дама изплюла камъчето, признавайки, че сексът с именития й съотечественик е бил по взаимно единодушие. Това заяви " Глобо Еспорте ".

Адвокатите, ангажирани с делото, разкрили несъответствия в показанията на дамата. Първоначално тя декларирала, че Неймар я е изнасилил, а по-късно, че е била съгласна, само че в процеса на милувки бразилецът почнал да използва мощ. Тя счита, че точно за това нападателят на националния тим на Бразилия би трябвало да понесе отговорност.

След това самопризнание юридическата адвокатска фирма, която е защитавала дамата, се е отдръпнала. Сега тя ще би трябвало да си откри нови юристи, в случай че желае да продължи офанзивата против Неймар.

Както към този момент стана ясно, голмайсторът на Пари Сен Жермен бе упрекнат в обезчестяване в Париж на 15 май. Бразилецът незабавно отхвърли изказванията на дамата. Той даже сподели известия и фотоси от обществените мрежи, от които излиза наяве, че тя е била съгласна на контакт с футболиста.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР