Жената, която го бе омагьосала и в която се влюби,

...
Жената, която го бе омагьосала и в която се влюби,
Коментари Харесай

Орлин Павлов в ступор: Жената, която обичаше, се държи като развр@тница! (пусна се г@ла - СНИМКИ)

Жената, която го бе омагьосала и в която се влюби, се държи като тотална блудница и въобще не й пука. Това шокира Орлин Павлов, който знаеше каква е някогашната му възлюбена Лина Роскин, само че все пак се надяваше, че тя ще се промени. Уви, това не стана.

29-годишната моделка и актриса се пусна чистак гола на морето, като явно се хвали с това, че е нудистка. Заедно с нея е актуалното й гадже Иван Тишев, който е измежду продуцентите в " Гласът на България ".

Лина Роскин, чието цялостно име е Цветелина Роскин, без срам се кикерчи и лигави без облекла, само че в действителност за нея това е изцяло в реда на нещата. Знаем, че разюзданата красавица преди време беше публично уловена да работи в уеб сайтове за възрастни, където освен си показваше всичко, само че и се пипаше пред камерите, до момента в който свърши. Всичко това за някой лев от горната страна, несъмнено...

Тя разруши сърцето на Орлин Павлов, само че към днешна дата артистът е признателен и благополучен, че се е отървал от нея. Половинката му, която му роди и дребната дъщеричка, е в пъти по-стойностен човек от Лина, тъй че ориста възнагради Павлов.

Реално той имаше потребност от този подарък, тъй като с изключение на Роскин, претърпя трагична обич и с Яна Димитрова, която го заряза безогледно, хлътвайки по предприемача Петко Димитров.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР