Жената, която е неотлъчно до олигарха от Свети Влас през

...
Жената, която е неотлъчно до олигарха от Свети Влас през
Коментари Харесай

Неземна Радост! Богаташът Динко Динев Стана Татко За Шести Път!

Жената, която е неразделно до олигарха от Свети Влас през последните години, е родила крепко момченце. Детето ще носи името на българския държател цар Борис, заяви " Лайв онлайн ".

За бременността на следващата миска в дебелото тефтерче на брат Динев се разбра през месец май.. Олигархът решил да заяви шокираща информация на роднините си по време на колекция на многочислената си фамилия. Тя несъмнено изумила всички, само че не била чак толкоз непредвидена, като се има поради върволицата от дами на предприемача и родените от тях деца.

Динко има и един внук, роден от изпепеляващата връзка на първородния му наследник Димитър Динев с фолк певицата Емануела.

Всички от обкръжението на властелините от Влас са на мнение, че това е най-хубавият избор за половинка на Динев. Според локални хора Даниела била блага, добра и дружелюбна. " Най-накрая си откри свястна жена ", разясняват по кафенетата в курортното градче.

Те я дефинират като умна, предприемчива, работлива и съобразителна. Тя освен, че не седи и не чака на готово, а по всякакъв начин се стреми да е от изгода за бизнеса на своя обичан, оказва помощ и работи във компаниите му, с цел да умножи благосъстоянието му, описват осведомени поданици на Свети Влас.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР