Жената, която е била с Алексей Петров при убийството му,

...
Жената, която е била с Алексей Петров при убийството му,
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Ще оцелее ли жената, гръмната с Алексей Петров?

Жената, която е била с Алексей Петров при убийството му, е простреляна в ръката, като патронът е предизвикал сериозна рана в региона на гръдния панер. Това заяви шефът на " Пирогов " Валентин Димитров на импроизиран брифинг пред публицисти. Лекарят не уточни дали патронът е минал през тялото на дамата, както и дали е ваден от него.

" Направена е оценка на положението в шокова зала, не е доста положително, Качена е в операционната ", сподели още Валентин Димитров. Той добави, че ѝ предстоят две интервенции. Не уточни прецизен час на постъпването ѝ в " Пирогов ". " В началото жната е била контактна. След това е въведена в медикаментозна кома, интубирана е, под анестезия ", сподели шефът на " Пирогов ". Той не назова името на потърпевшата, базирайки се на лекарска загадка. Както Lupa.bg разкри, това е Мирослава Спасова.

Валентин Димитров твърди, че самоличността на дамата продължава да не е известна, а обявената по-рано от " Пирогов " нейна възраст от 48 година е приблизителна. " Горе-долу и аз наподобявам 55 - 57 годишен. Около 47- 48 годишна е дамата ", сподели шефът. 

Според източник на Lupa.bg от болничното заведение, положението на дамата е сериозно. В идващите 24 часа ще стане ясно дали тя ще оцелее. До тогава не могат да се дават каквито и да било прогнози.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР