Жената, която беше блъсната от кола на Гергьовден във Враца,

...
Жената, която беше блъсната от кола на Гергьовден във Враца,
Коментари Харесай

Трагична развръзка! Почина жената, блъсната от кола навръх имения си ден във Враца /снимка/

Жената, която беше блъсната от кола на Гергьовден във Враца, е умряла след продължителна битка за живот във врачанската болница, научи организация BulNews. Трагичната подигравка в тази ситуация е, че случаят е станал точно на имения ден на дамата, а водачът, който я помел, също чествал във съдбовния ден.
Припомняме, че злокобната злополука стана в ранния следобяд на бул. „ Европа”, до блок 201 и за нея заяви първо медията ни. 52-годишната Гена тръгнала да пресича пътното платно, когато била блъсната от лек автомобил „ Шкода” с врачанска регистрация.



От жестокия удар дамата получила мозъчен кръвоизлив и лицеви контузии. Тя неотложно била откарана с кола за спешна помощ към врачанската болница, където лекарите създали всичко по силите си, с цел да спасят живота ѝ. Тя била настанена в хирургичното поделение, само че внезапно се влошила, вследствие от контузиите, и била призната по неотложност в реанимация. Там тя прекарала 20 дни, била контактна и даже в последните си дни се шегувала със брачна половинка си, който се грижел за нея. В края на предишния месец обаче положението ѝ още веднъж се влошило, изпаднала в кома, а на 30 май издъхнала.
„ Шкода”-та била ръководена от младо момче на име Георги. Навръх имения си ден той пътувал откъм Кулата към Враца. Във въпросния ден водачът описа пред наш екип, че забелязал пешеходката отдалече и се опитал да я заобиколи, само че в последния миг тя трансформирала посоката си на придвижване и я блъснал. Пробата му за алкохол и опиати е негативна.
Предстои на младежа да бъде повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по непредпазливост
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР