Жената, която бе пребита пред дъщеря си, иска мъжът й

...
Жената, която бе пребита пред дъщеря си, иска мъжът й
Коментари Харесай

Жената, пребита пред дъщеря си, иска насилникът да бъде освободен

Жената, която бе пребита пред щерка си, желае мъжът й да бъде освободен. Насилието бе снимано от 13-годишно им дете в дома им в Бобов дол и оповестен в обществените мрежи. Мъжът бе арестуван през вчерашния ден в София.

Пред Bulgaria On Air битата жена изясни, че не се е случило нищо кой знае какво и такива проблеми има във всяко семейство. Тя упорства мъжът ѝ да бъде освободен и е безапелационна, че в никакъв случай няма да подаде тъжба против него.

Не мога да схвана за какво не желае да подаде тъжба. Това сподели Спаска Цветкова - майка на битата жена от брачна половинка си във Бобов дол. Тя изясни, че тормозът над щерка ѝ е систематичен и е от години. Побоят беше сниман на видеоклип от 13-годишно дете и оповестено в обществените мрежи. Въпреки насилието жертвата не желае да подава сигнал в полицията, само че ще изиска бракоразвод от насилника си.

Майката на жертвата добави още, че няма причина за насилието и продължава да убеждава щерка си да търси правата си в съда. Срещу мъжа е издадена и ограничаваща заповед, с цел да не може той да приближава тъща си и децата.

" Ситуацията, в която никой не подвига телефона, ми е позната, че има нещо. Когато отидох горе той беше много нападателен и към мен с обиди, които не желая да изтъквам. Не мога да схвана за какво не желае да подаде тъжба ", заяви  Цветкова.

Съвсем друга версия описа майката на мъжа. Тя посочи, че тормоз и принуждение е имало, само че то не е било от мъжа към дамата, а от дамата към мъжа.

„ Случаят не е подобен, какъвто ги разказват. Скарали са се, в клипа е снимано единствено той по какъв начин е удря, само че в действителност версията е, че тя му е протегнала ръка с нож и е желала да го намушка в корема. Той в никакъв случай не я е бил ", добави майката на мъжа.

Той беше арестуван в София след 24-часово търсене. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване.

Съпругата му е подавала тъжба против него през 2019 година И тогава сигналът бил за побой. Впоследствие обаче дамата се отказала от показанията си и по случая не е било формирано досъдебно произвеждане.

През годините мъжът е осъждан за това, че намерил непозната движимост и не я върнал. Има и наложена санкция от 1000 лева за безчинство. Какво ще бъде наказването му в този момент, зависи от степента на контузиите на пострадалата.

„ Няма осъществена здравна експертиза, която да квалифицира действието - дали то ще бъде по алинея 1, където наказването е отнемане от независимост до три години, или по алинея 2, където се планува затвор до една година ", сподели във вторник представителят на Районната прокуратура в Кюстендил Крум Крумов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР