Жената каза, че Итън е подкарал пикапа си до дома

...
Жената каза, че Итън е подкарал пикапа си до дома
Коментари Харесай

Мъж, обвинен в застрелването на 3-ма палестински студенти, обвинени в тормоз над бивша приятелка през 2019 г.

Жената сподели, че Итън е подкарал пикапа си до дома й същата вечер и повторно, до момента в който тя е говорила с служителя на реда. Тя сподели, че не желае да повдига обвинявания против него, а просто желае полицията да му каже да спре да контактува с нея, се показва в отчета.

Полицията спря колата на Итън и той им сподели, че е под усещането че дамата към момента желае да го види, съгласно отчета. Полицаят сподели на Итън, че дамата не желае безусловно никакъв контакт с него и той сподели, че схваща, съгласно полицията.

48-годишният Итън сега е арестуван без гаранция след ареста му в неделя в град Бърлингтън по три обвинявания в опит за ликвидиране. Властите споделят, че той е прострелял и ранил съществено тримата студенти в Бърлингтън в събота вечерта, до момента в който се разхождали покрай университета във Върмонт. Учениците са прекарали ваканцията за Деня на благодарността с един от роднините на жертвите, който живее наоколо. Итън се е преместил във Върмонт това лято от региона на Сиракуза, Ню Йорк, съгласно полицията в Бърли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР