Жената е вселена. И млада, и стара жената си е

...
Жената е вселена. И млада, и стара жената си е
Коментари Харесай

Белослава: Вдъхновявам се от малките неща в живота

Жената е галактика. И млада, и остаряла дамата си е жена и във всяка една възраст тя е прелестна. Това певицата Белослава в предаването " Денят на фокус “ на " Фокус “.

Тя описа за концерта си на 8 март в Sofia Live Club, в който присъединяване ще вземат и Trombobby, C-MO и Единствените им другари. " Ще създадем приказна ретроспекция на всички 22 години, в които досега съм на сцената. Ще се разходим през всички четири и през петия албум, по който работя в този момент, и ще извърша най-любимите на всички песни. Новият ми албум е с работното заглавие " Моята музика “. Едноименната ария ми е една от най-любимите, която ще извърша, тъй че хората ще вметнат в звука на идното “, описа тя и даде обещание празничен концерт.

Белослава описа, че вдъхновението й идва от дребните неща в живота. " Много обичам живота, даже в най-трудните ми моменти разбирам какъв брой съм му признателна, както и на хората към мен. Давам и взимам от най-хубавото и по този начин ми се и връща. Радостта и щастието се упражняват, те не идват безплатно. Това е ежедневна работа. Има доста способи да се самотерапевтираме, в случай че имаме предпочитание “, сподели певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР