Жената до Васил Божков - Елена Динева, е на разпит

...
Жената до Васил Божков - Елена Динева, е на разпит
Коментари Харесай

Разпит в полицията: Привикаха и жената на Васил Божков

Жената до Васил Божков - Елена Динева, е на разпит в Дирекция на полицията. Тя престоя в ареста 8 месеца по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група.

Елена Динева отхвърли коментар, а юристът ѝ сподели, че са ѝ били задавани въпроси, свързани със заем, който нейнаа компания е дала на друга компания само че през 2008 година А заемът е бил от 50 000 лева

Елена Динева и юристът ѝ Людмил Рангелов влязоха на разпиt тъкмо в 11:00 часа. Тя не знае защо е викната. Няма и призовка. Поканена е по телефона още декември месец.

По мотив следствието, по което Динева е съобвиняема с Васил Божков за присъединяване в незаконна група, отбраната ѝ изясни, че към този момент четири години няма направен обвинителен акт. 

Адвокатът отхвърли коментар за акцията в края на предходната седмица, когато екипи на полицията влязоха на три адреса, които се свързват с Васил Божков. Тогава от полицията обявиха, че акцията е обвързвана със събиране на данни по убийството на Алексей Петров Васил Божков сподели, че към този момент няма компании и документи и се занимава с политика, като готви нова партия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР