Жената до новия икономически министър е по-популярна от него. Съпругата

...
Жената до новия икономически министър е по-популярна от него. Съпругата
Коментари Харесай

Жената на новия министър Петков по-известна от него! Линда топкулинарка в „Мастър шеф“

Жената до новия стопански министър е по-популярна от него. Съпругата на Кирил Петков - Линда , е звезда от готварското риалити „ Мастършеф ".

Родената в Канада кулинарка изгря на дребния екран през предишния сезон на предаването. Половинката на новия министър съумя да шашне журито с безглутенова здравословна версия на торта „ Гараш “. Заради невероятния усет на сладкиша тя получи „ Златна престилка ", с което се класира непосредствено на финала. Въпреки положителната поръчка, която даде, Линда отпадна в директните елиминации.

Сладкарката и новият на министър на стопанската система са дружно от 21 години. Плод на любовта им са три прелестни девойки. Именно поради фамилията Линда ce ориентира към здравословното готвене. Всички в фамилията страдат от глутенова нетърпимост.

Петков е приключил финанси в университета на английска Колумбия във Ванкувър, както и магистратура по бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в топ 10 на неговия випуск. През 2018 Кирил и неговият татко проведоха последната избавителна интервенция в опит да бъде открит алпинистът Боян Петров, който почина региона на Шиша Пангма, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР