Жената до Милен Цветков написа сърцераздирателен пост във Фейсбук вчера,

...
Жената до Милен Цветков написа сърцераздирателен пост във Фейсбук вчера,
Коментари Харесай

Трогателни послания от близките на Милен Цветков 9 месеца след смъртта му

Жената до Милен Цветков написа трогателен пост във Facebook през вчерашния ден, когато се навършиха за 9 месеца от трагичната крах на журналиста.

" 9 месеца без теб, обичани мой! Това бе нашият час... история, изказано, прието и незабравимо... Ти беше роден с криле и не можеше да пропълзяваш във живота! Лети... обич моя, лети! ", написа нумероложката Милена Иванова в обществената мрежа, написа life.dir.bg.

Малкият му наследник Боян също трогна приятелите си онлайн с прочувствено послание към баща си. " Знам, че постоянно ще си до мен... ", написа очарователният юноша към Милен, поставяйки сърце. Будното хлапе и същинско копие на татко си - и физически, и като метод на изложение, и като харизма.

Милен Цветков почина точно на Великден - на 19 април 2020 година Тогава, до момента в който е спрял на червен светофар, автомобилът му беше ударен грубо от движещия се с съвсем 100 км в час джип на 22-годишен дрогиран водач. Водещият издъхна минути по-късно, малко преди идването на колата за спешна помощ, на която бе качен, с цел да стигне до " Пирогов ".

Преди дни Софийският градски съд отхвърли да промени мярката за неотклонение на 22-годишния Кристиан Николов, обвиняем за злополуката. Три седмици, откакто прокуратурата внесе в съда обвинителния акт против младежа, той подаде молба да бъде пуснат от ареста, където е от малко над 8 месеца. Бившият ученик на Немската гимназия в София е упрекнат, че съзнателно е провокирал случая, предизвикал гибелта на журналиста. За това закононарушение законът планува наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години или пожизнен затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР