Жената до любимеца на народа – Димитър Рачков, е голяма

...
Жената до любимеца на народа – Димитър Рачков, е голяма
Коментари Харесай

Димитър Рачков се хвали с младото си гадже

Жената до любимеца на народа – Димитър Рачков, е огромна хубавица. Тя се споделя Анита Димитрова и е много по-млада от него – едвам на 22 години. Двамата са дружно към този момент повече от година, като за първи път Рачков сподели своята половинка в шоуто си.

По всичко проличава, че двамата избират да не се демонстрират обществено и до момента съвсем нямаха общи фотоси в обществените мрежи. Нещата обаче са се трансформирали и на инат на рецензиите, че Анита е прекомерно млада силиконка, Рачков обществено засвидетелства любовта си. От фотоси проличава, че са щастливи дружно и с всеки минал ден връзките посред им стават все по-сериозни.

Младото гадже на Рачков наподобява много секси и несъмнено притегля с външния си тип. Тя не крие своите сексапилни елементи и чести се облича много провокативно.

В началото на връзката на Анита с 27 години по-възрастния от нея Димитър не била призната с вдъхновение от фамилията на моделката. След първите медийни изявления за аферата им, родителите на Димитрова останали шокирани.

Припомняме, че Димитър Рачков имаше сантиментална връзка с неговата чаровна колежка, Мария Игнатова, която неотдавна се омъжи за Нойзи.

Той има и наследник, който е кръстен на него, от връзката му с Христина Апостолова.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР