Жената до Башар Рахал Райна Караянева, цели 12 пъти е

...
Жената до Башар Рахал Райна Караянева, цели 12 пъти е
Коментари Харесай

Любовницата на Башар Рахал с 12 операции на носа

Жената до Башар Рахал Райна Караянева, цели 12 пъти е лягала под ножа, с цел да поправя обонятелния си орган. Манекенката и актриса от дете не харесвала носа си и първата си интервенция направила едвам на 17 години. Без знанието на родителите си, тя се подложила на интервенцията при подозрителен хирург, който по този начин я окепазил, че след това се наложили други интервенции. Този път тя легна под ножа тъкмо преди началото на изключителното състояние.

За 12 интервенция тя показа в обществените мрежи и описа, че интервенцията е била на 12 март-ден преди оповестяването на изключително състояние: „ За да не изпадам в мелодраматзми, желая небрежно да благодаря на @dr.alev.rhinoplasty / @dralevcamcioglu, че съумя да оправи вредите, които си предизвиках с прибързани решения в тинейджърски години. Пътят е дълъг, още не сме го извървяли до дъно ;) и на @milenkovamartina, че ми съдействаше във всичко. както и на @kpagidas и @dr.lafchis, че съумяха във време на затворени граници, да се погрижат за мен тук. А на всички млади девойки, които вземат решение да гонят хубостта, мога единствено да кажа... изчакайте, времето е пред вас и това, което през днешния ден не харесвате, може да се окаже най-големият ви сексапил някой ден!

Освен това с една част от тялото, надалеч не се изчерпват качествата на един човек”. Лекарят й показа, че се е наложило присаждане на хрущял от ребро и по този начин през днешния ден Караянева има повече нас и по-малко ребро. Специалистът е роден в България, само че сега е един от най-търсените хирурзи в Турция, където живее и работи.

фотография:инстаграм райна караянева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР