Жената дева много често я преследват препятствия и трудности в

...
Жената дева много често я преследват препятствия и трудности в
Коментари Харесай

Най-добрите партньори за жената Дева

Жената дева доста постоянно я преследват трудности и компликации в връзките и с мъжете, заради непрекъснато недоразумение със своите сътрудници. Дори да бъде мощно влюбена, те си остава затворена в себе си и не разкрива душата си изцяло. До себе си може да допусне единствено тези мъже, които дават отговор на нейните високи условия. Не приема потреблението на диалект и неприятното образование.
Сред мощния пол тя предизвика интерес със своята женственост и улегналост. Ако и се скарате или обидите, най-добре купете огромен букет цветя и първи отидете да се сдобрите. Тя няма да се признае за отговорна и не приема рецензия. Така че, просто се извинете. Това е най-точната формула, за сполучлив брак с жена Дева.
В фамилния живот тя е честна, вярна, чистоплътна. Не флиртува, не се впуска в интриги и случки, не изневерява.
Жената Дева е земна буря и най-добре се съчетава с водните значи. С огъня мъчно контактува и се появяват доста различия. 
Най-сложно и е общуването със земните хора като нея и основно с въздушните. Връзките сред тях са доста проблематични.
Жена Дева в комбиниране с мъж Рак
В изпълненото с безпорядък домакинство на мъжа Рак се появява образован и изтънчен шеф. Този съюз може да бъде наименуван и брак по сметка, само че неговите членове са щастливи, тъй като взаимно се допълват. 
Те рядко биха се срещнали сами. Това ще създадат или родителите на бъдещия жених или другари на Девата. Жената Дева още в ранните си години се отдава на търсене на тъкмо избраното и място в обществото. Така тя желае да побърза да заеме устойчиво обществено състояние в стартова позиция, за да  може да отскочи от нея и да тръгне нагоре по стълбата, променяйки непрестанно своето равнище и обществен статус. Следващата и задача, която стои пред нея към този момент е брак.
Мъжа Рак ще и сервира на ястие родственици и другари и откакто двамата създадат някои съществени планове, ще встъпят в брак. Романтичния по душа мъж Рак ще стартира още при започване на любовния им разказ да я ухажва, само че по предписание, дамата Дева ще бъде мощно увлечена да следи за реда и дисциплината в дома и ще реагира на неговите милувки по студен метод. Той обаче ще реагира умерено на това, тъй като сполетялото го благополучие за него е над всичко. В неговия разум ще бъде " популярност бога, провървя ми и този път ".
Жена Дева в комбиниране с мъж Водолей
В фамилията, което тези двамата ще основат, трайно ще се настанят спокойствието и...войната. Но това никога няма да им попречи на щастливата им връзка. Те се отличават мощно по вида разсъдък, който имат - тя мисли съответно, а той - нереално. Ето за какво фамилния им живот е една не завършваща шахматна партия  в която всеки ход дамата Дева обмисля до най-дребния подробност, а мъжа Водолей работи посредством потребление на асоциативния способ. При тях споровете от вида на хули и викове не са нормални, а тук приказваме за върховен пилотаж, кой кого ще успее да засегне по-тънко с тихичък сдържан звук. В последна сметка обаче, разногласията сред двамата за извънредно редки, тъй като по природата и двата знака не са измежду конфликтните и няма кой знае какво толкоз да разделят. За нея е значимо мъжа до нея да пази чистотата и реда вкъщи, да има хубава работа и положителни приходи. За него първото от тези неща изобщо не е значимо, само че такива обикновени условия не са му проблем да ги извършва. Това, което го интересува е тя да не е враждебно настроена към околните и приятелите му или към неговите ползи и занимание. А всичките тези точки са елементарно изпълними за нея, изключително в случай че той в действителност чисти и подрежда...
Затова - този брак може да бъде наименуван " съвършен ".

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР